Kuka minä olen?
Olen Marika Piekkala, toiminut sisustussuunnittelijana jo 11,5 vuotta. Kouluttauduin TAMK.ssa 2,5 vuotisessa koulussa ja teen työtäni aina suurella rakkaudella ja intohimolla. Muistan millainen vastaanotto alussa suunnittelijalla oli. Mitäääh? Osaatko sä tehdä muutakin, kuin vaihtaa verhoja. Apuaaa… ehkä vähän jotain muutakin, kenties! 😉 Suurin intohimoni on tilasuunnittelu. Miksi? Koska se on kaikkein haasteellisin ja minä rakastan haasteita. Juuri samasta syystä rakastan suunnitella valaistusta ja kiintokalusteita. Teenkin paljon alihankintana kiintokalustesuunnittelua, sekä toimin myös esittelijän roolissa paikassa @designkaluste. Mutta teen myös kiintokalustesuunnittelua jäävisti ja pyydetään aina reilusti tarjoukset eri liikkeistä. Kun tarjoukset on saatu ja HUOM. asiakas on päättänyt, mistä kiintokalusteet tilataan. Menemme yhdessä asiakkaan kanssa valitsemaan materiaalit kyseiseen liikkeeseen. Minulla on monia asiakkaita ja olemme tilanneet kiintokalusteita useista eri liikkeistä, koska kyse on AINA asiakkaan mieltymyksistä. Pintasuunnittelu on myös osa-alue, jossa pääsee loistamaan. Vielä enemmän voi loistaa, kun tehdään mahtavaa yhteistyötä @krautatoikkonen ja @puutoimi yhtiöiden kanssa. Tavoite on aina palvella asiakasta erittäin kattavasti. Meidän yhteistyö on sujunut jo useita vuosia vankkumattomana! Teen myös huonekalusuunnittelua ja tekstiilisuunnittelua. Hoidan myös kaikkien asioiden mittaukset, materiaalimenekit ja tarjouspyynnöt.
Kuka minä olen muuten ihmisenä?
Olen kohta 42.v kahden teinipojan äiti ja olen kotoisin Varsinais-Suomesta. Siksi minun työreviirikään ei rajoitu pelkästään Pirkanmaalle, vaan alueenani on puolikas Suomea.
Olen ihmisläheinen, puhelias, rehellinen, realisti, maalaisjärjellä, mutta myös vahvalla intuitiolla vahvistettu iloinen, sekä nauravainen nainen.
Minut pitää liikkeessä ihmisläheinen työ ja huumori.
Pilke silmäkulmassa keventää kummasti matkaa myös näinä vaikeinakin aikoina. Asiakaspalvelu on aina ollut kutsumusammattini. Se saa minut loistamaan. ☀️
Hyvää sunnuntaita kaikille!
#rakkaudellamarika ❤️

Lue Facebookissa