OMAKOTITALON NEW YORK LOFT- ALAKERTA.
Suunnittelukohde vuodelta 2014 ja toteutus 2015. Tilaan sisältyy uudistetut portaat alakerran kellarikerrokseen, varastotila portaiden alla, baaritiski käytävällä ja baarikeittiö toisella puolella. Mediatilan yhteyteen tuli takka, telkkari sekä valkokangas koneistoineen, ja ilman muuta oikea mediahuoneen leffasohva. Baarikeittiöstä pääsee makuuhuoneeseen, jonka voi sulkea lasiovella, kuten myös työtilankin.
Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja kaapisto, joka erottaa tilan työhuoneesta. Kaapistoon sisällytettiin pleksi-levyn taakse valaistus. Kohteessa on muutenkin käytetty paljon suoraa ja epäsuoraa valaistusta ja muutenkin huomioitu paljon paljon yksityiskohtia.
Lautaseinää, erikoistilauksesta tapettiseinää, sliipattua seinää, punatiililaattaa ja talosta löytyneitä sanomalehtiä tapettina ja tauluina ja liukuovina. Keskellä kaikkea on se vaatehuone ja luolamainen wc.
Koko paletti rakennettiin vanhan New York teeman ympärille. Tila oli ennen täysin kellari ja ihan täysin betonipinnalla, sekä osittain joutui tekemään myös maankaivuutöitä. Tästä johtuen wc tilaankin jäi porrastuksia, mutta juuri nämä kaikki tekevät tilasta erittäin yksilöllisen ja hienon.
Kiitos, että sain käydä tänään hyvin tehdyssä saneerauskohteessa.
Remontista on jo kolme vuotta aikaa 🙂
Design by Marikan SisustusStudio
Yhdistetyt kuvat Ari & Marika

Lue Facebookissa