Talon väki löysi perinnehuonekaluja, jotka on kunnostettu uuteen uskoon. Vanhoja kalusteita on pinnatuolit, pyöreä ruokapöytä, sohvapöytä, korkea astiakaappi ja lipasto. Minun sydänasia on saada vanhat kalusteet sovitettua uusien rinnalle ja puitteihin sopiviksi. Koska juuri näissä vanhoissa huonekaluissa on tunnearvoa, ajan patinaa, oman näköiset, mahdollisesti vuosikymmenien ja joskus satojenkin takainen arvohuonekalu. Varsinkin, jos huonekalut on entisöity oikealla tavalla. Joskus asiakkaat sanovat, että kaikki pois & uutta tilalle. Silloin useasti sanon, että haluatteko oikeasti luopua kaikesta ? Haluatteko, että asunnossa ei ole mitään teidän omaa? Ajan jännitteitä? Uusi kalustus kuin suoraan Askon kuvastosta ? Onko se sitten koti? Onneksi tässä kohteessa vanhojen kalusteiden jääminen oli suurin toive ❤️ Alkuvuodesta tuli kuntoon paritalon toinen pääty ja nyt tulevana alkuvuonna saneerataan toista päätyä. Talo on 50-luvulta ja toinenkin pääty tehdään samaan henkeen kuin edellinenkin puoli. Hempeää, vaaleaa, vaaleaa turkoosia ja lämpöä. Suurimmat muutokset tapahtuu alakerrassa. Väliseinää kaatuu monesta paikkaa. Entinen makuuhuone on tuleva ruokailutila. Keittiökin avartuu väliseinän kaadolla saarekekeittiöksi. Ruokailutilan ja olohuoneen välille tulee myös käynti oviaukolla. Myös olohuoneen kulmasta puretaan puoli seinää uudelle porraslähdölle.
Nyt portaat nousee yläkertaan jyrkästi ylöspäin. Tehdään L-muotoiset portaat ja ison ikkunan johdosta, niissä pitää olla myös tasanne.
Näin saadaan pieni suihku/ wc tila puolet isommaksi ja sinne saadaan nyt sijoitettua myös pesukone ja suihkukaappi.
Yläkerrassa tapettien muutos, valaisimia ja huonekalumuutoksia makuuhuone & työtilaksi. Sisustussuunnittelu Tampere, tilasuunnittelu, valaistus, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, kalustesuunnittelu, tekstiilit eli koko paketti.
❤️ #rakkaudellamarika
Marikan SisustusStudio
#marika #moisio
#sisustussuunnittelu
#sisustussuunnittelija
#ylöjärvi
#tampere
#pirkanmaa
#suomi
#sisustus
#tila #pinta
#valaistus
#tekstiilit
#kiintokalusteet
#huonekalut
#moderni #rustiikki
#saneerauskohde
#yrittäjyys #naisyrittäjä
#koti #viihtyisyys
www.sisustusstudio.com @ Tampere, Finland

Lue Facebookissa