2024 referenssit

 

 • SISUSTUSSUUNNINTTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, huonekalusuunnittelu, tekstiilit ja valaistus. Suunniteltavat kohteet ovat keittiö, olohuone, tv-huone, ruokailutila, takkatila, eteinen, työhuone ja makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, HAAVISTO, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Suunniteltavat kohteet ovat wc, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja osittain makuuhuoneen puoli.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu, sekä konsultointi. Suunniteltavat kohteet ovat pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, TAMPERE, AMURI, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja tekstiilit. Suunniteltava kohde on upea vanhan kerrostalon olohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LEMPÄÄLÄ, PARITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu, josta suunniteltiin sekä uusi keititö, sekä kiintokalustesuuunnittelu versus vanhan keittiön modifiointi, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kodinkonesuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, MUTALA, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu kivijalasta kokonaisvaltaiseksi uudeksi kesämökiksi, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, sekä huonekalusuunnittelu osittain tilasuunnittelun osalta. Mökistä tehtiin kolme erilaista versiota.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu kokonaisvaltaisesti, eli kaikki materiaalit lattiasta kattoon, kiintokalustesuunnittelun materiaalit, sekä LVI-materiaalit, sekä kiintokalusteet molempiin wc tiloihin, pesuhuoneeseen, keittiöön ja eteiseen. Suunniteltavat kohteet ovat eteinen, keittiö, ruokailutila, olohuone, wc 1, wc 2, makuuhuone 1, makuuhuone 2, makuuhuone 3, makuuhuone 4,
 • ASTA MESSUT, PIRKKALA, TAMPERE, REMONTTILUX OSASTO LAUANTAINA 3.2.2024: Lauantai päivä asiakaiden konsultointia ja flayereiden jakoa messuosastolla.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VILJAKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu, sekä pääasiallisesti kiintokalustesuunnittelu. Suunniteltava kohde oli keittiö. Keittiöön haluttiin Jugend valkoinen puuovi. koska keittiö oli iso ja korkea, tein asiakkaille kaksi vaihtoehtoa, korkean ja matalan version. Päädyimme keskimalliin eli kartanokaappi korkeuteen, jonka hienosäädimme muutamilla luonnoksilla kaikkia miellyttäväksi kokonaisuudeksi.
  SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ROTIKKO, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu, ja valaistussuunnittelu olohuoneeseen. Myös stailaus ja pienet rekvisiitta asiat katsoimme koriste-esineiden muodossa. Annoin asiakkaalle esimerkit ja ostopaikat. Lisäksi hienosäädimme edellistä suunnitelmaani keittiössä, ruokailutilassa ja makuuhuoneessa. Suunnittelu tehtiin täysin konsultointina.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VILJAKKALA, KESÄMÖKKI JA TOISEN KESÄMÖKIN WC TILA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, sekä huonekalusuunnittelu osittain tilasuunnittelun osalta. Kesämökki on ihan uusi, jossa oli seinät ja ikkunat, sekä katto tehtynä. Mökkiin, kuten toisen wc tilan wc tilaan haluttiin kaikkea erikoista. Erikoisratkaisut tehtiin pintasuunnitteluna ja valaistuksen avulla. WC tilassa käytettiin myös erikoisen mallista tasoa ja kiviallasta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, 100m2 KERROSTALO OSAKE, RATINA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu kokonaisvaltaiseksi uudeksi osakkeeksi, hotelli luxus tyyliin. Suunniteltaviin tiloihin sisältyi kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, laatoitettu sauna, wc, eteinen, keittiö ja olohuone yhdistelmä, sekä kaksi lasiparveketta. Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, sekä huonekalusuunnittelu, että tekstiilisuunnittelu. Kohteessa on paljon erikoisratkaisuja, joita ei joka asunnosta löydä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO, KOLME KERROKSINEN RINTAMAMIESTALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu rakenteiden ja huonekalujen osalta, koska asunnossa käytetään vain olemassa olevia huonekaluja, jotka kerätään neljästä eri kodista. Lisäksi myös osa valaisimista käytetään kohteessa. Suunnitteluun sisältyy kokonaisvaltaisesti pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Suunniteltavat kohteet ovat yläkerran kaksi makuuhuonetta, eteinen, wc ja portaat. Keskikerroksen kuisti, eteinen, wc, olohuone, makuuhuone ja keittiö. Alakerrassa räjäytetään enemmän. Portaat, oleskelutilat, kodinhoitohuone, viinikellari, pesuhuone, sauna puu ja sähkökiukaalla. Myös kuistin eteen rakennetaan terassi, josta saadaan uusi kulku etuovelle. Ulkovuoren ehostus ja valaistus tehdään samalla. Koko asunto halutaan peruskorjata luonnollisesti, ekologisesti, sekä 50-luvun tyyliin vahvoilla paperi tapeteilla. Paljon asioita halutaan säilyttää ja kunnioitetaan vanhaa. Perinnekorjausrakentaminen!
 • SISUSTUSSUUNNITTELU URJALA,  HALLIN LISÄSIIPI, ASUIN- JA SOSIAALIKÄYTTÖÖN: YLÄKERTA JA ALAKERTA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu molemmissa kerroksissa, mutta yläkerrassa kokonaan. Siellä ei ollut mitään rajoitteita, eikä väliseiniä. Suunnitelmaan sisältyi myös pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Suunniteltavat kohteet ovat alakerrassa wc, pesuhuone/pukuhuone, pieni yksiö, kuntosali, iso aula / käytävä ja porraskäytävä. Yläkertaan suunniteltiin keittiö, oleskelutila, kaksi makuuhuonetta, wc, pukuhuone, pesuhuone ja sauna.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiön 3D-mallinnus, jonka kolleega oli piirtänyt mustavalkoisena 2D-kuvien muodossa. Minä tein asiakkaalle keittiöstä 3D-kuvat valaistuksen kera. Keittiö oli mallistosta, jota ei saa enää. Näin ollen puuseppä Designkaluste Finland Oy tekee ovista samanlaiset ja vahaa keittiön saman pähkinäsävyyn, kuin osa vanhoista säilytettävistä kalusteistakin ovat. Keittiössä on osa vanhaa ja osa uutta. Keittiö tehdään tammesta. Ovi malli on Marcello Lordin/ Lopen Kalusteen ovimalli.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointi koko asunnon osalta, mutta pääasialliset suunniteltavat kohteet ovat keittiö/olohuone, eteinen, porraskäytävä, yläkerran portaat ja aula. Konsultoinnin aihealueena olivat huonekalut ja valaistus, sekä pintamateriaalit, joihin sisältyi pääosin maalit ja niiden sävyt. Osa konsultoinnista tehtiin paikanpäällä ja osa kirjallisilla ohjeilla jälkikäteen asiakkaille lähetettynä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU ATALA, PARITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu porraskäytävään, takkahuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, pesuhuoneeseen, saunaan ja wc tilaan. Pesuhuoneessa, saunassa, wc tilassa ja kodinhoitohuoneessa valaistus uusittiin kokonaan. Takkahuoneessa valaistusta lisättiin ja portaikoissa valaistus jäi ennalleen. Kohteeseen myös uusittiin kiintokalusteet, eli kaapistot wc tilaan. Kodinhoitohuoneen kaapistot muokattiin vain sivulevyillä, uusilla kaapin ovilla ja kahvoilla, sekä saranoilla. Takka muokattiin uuteen ulkonäköön tasoittamalla takka ja taustaseinä, joka oli ennestään tiilitakka. Yksi tiiliseinä haluttiin säästää takkahuoneessa ja saunassa kokonaan. Saunaan tehdään uusi väliseinä turvallisuussyistä, sekä myös ulkonäöllisestä syystä, Kyseessä on puukiuas.
 •  
2023 referenssit
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, ikkunamuutoksia, ovimuutoksia, rakennemuutoksia, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua, sekä yleistä konsultointia koko asunnosta. Sisältäen julkisivun ja terassin. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, keittiö, olohuone, takkahuone, eteinen, makuuhuone, wc, työhuone, sekä vaatehuoneet.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, keittiö, olohuone, sekä kolme makuuhuonetta ja terassi. Lisäksi suunnitteluun kuului lasiseinä tilanjakajana.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua vuokra-asunnon keittiöön ja vaatehuoneeseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LAHTI, NASTOLA, LUXUS OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, poreamme ja kuntosali, kodinhoitohuone, vaatehuone, makuuhuone, wc, eteinen, keittiö, olohuone, tytön makuuhuone, pojan makuuhuone, varasto, katos, sekä terassit.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, takkahuone, kodinhoitohuone, wc, kiviportaat, tv-huone, wc, eteinen, tuulikaappi, keittiö, olohuone, työhuone, puuportaat, porraskäytävät, yläkerran aula, yläkerran parveke, lastenhuoneet, pesuhuone, makuuhuone ja vaatehuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, TOIMISTOSUUNNITTELU, BROMSA OY: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi alakerran ja yläkerran aula, porraskäytävä, sekä yläkerran avoin toimistotila, keittiö ja korotettu oleskelu/neuvottelutila. Yhteen toimistohuoneeseen vain matto extrana. Kohteessa käytettiin erikoisratkaisuja pintojen, valaistuksen, sekä toimivuuden takia. Myös kattoon suunniteltiin erilaisia akustisia ratkaisuja, sekä lattiaan vaihdettiin lattiamatto.Aulaan tuli taiteellinen akustiikkaseinä ja työpisteelle akustiset tilanjakataulut erottelemaan työpöydät toisistaan. Näin toimistossa työskentely on viihtyisää ja kodinomaisempaa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, MUTALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, apu kodinhoitohuone, vaatehuone, sekä arki eteiseen uudet kiintokalusteet.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun yläkerran parveke, alakerran terassi, etuoven terassi, sekä pintaverhoilu yläkerran erkkereihin, sekä autokatokseen. Myös valaistusta lisättiin autokatoksen pintaverhoilun, sekä rimoituksen ohessa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, YLINEN, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, sekä ulko-oven ja ikkunoiden muutokset. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, pukutila, keittiö, eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, MUTALA, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, oleskelutila ja terassi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PARKANO, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, sekä oleskelutilan ja terassin konsultointia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, POHTOLA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna ja pesuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, wc, olohuone ja vierashuoneiden konsultointia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ROTIKKO, KERROSTALO OSAKKEET: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, eteisen ovet, pesuhuoneen ovet sekä toisen osakkeen eteisen ovet.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU ESPOO, SOFTERA, TOIMISTOTILA: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia valaistuksesta ja pintasuunnittelusta, sekä tilasuunnittelua koko toimistotilasta. Lisäksi suunnitteluun sisältyi kalusteiden etsintä ja hankinta, sekä myös tekstiilisuunnitelma. Suunnitteluun sisältyi keittiö/sosiaalitila, avo- toimistotila, eteinen / käytävä, neuvottelutila, sekä pari toimistohuonetta, sekä tulostuspiste. Suunnittelu tehtiin etätyönä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, TESOMA, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja makuuhuoneen kaapisto.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, SUINULA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia olohuoneen kalusteisiin, tekstiileihin ja wc materiaaleihin, sekä valaistukseen. Konsultointia oli 3h asiakkaan luona ja sähköpostitse kirjallinen raportti.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ASUINTILA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia pintasuunnitteluun, valaistukseen, kiintokalustukseen, huonekaluihin ja tekstiileihin. Konsultointia oli 3h asiakkaan luona ja sähköpostitse kirjallinen raportti.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VAHANTA OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko omakotitalo katselmuksen verran.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu pesuhuoneeseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu keittiöön, sekä pintasuunnittelu ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KOTKA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu keittiöön, sekä pintasuunnittelu ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja makuuhuoneen kaapisto, sekä pesuhuoneen ja saunan konsultointia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU URJALA, URJALAN SEURAKUNTA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, materiaalien konsultointia, julkitila kalustesuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi aula, eteinen, sosiaalitila, juhlatila sekä kolme erillistä toimistotilaa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PUUTOIMI OY, YLÖJÄRVI, SAUNAN 3D-KUVAT ASIAKKAALLE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Kuvat tehtiin Thermo Royal laude ja seinäpaneelista asiakkaalle, jotta asiakkaan on helpompi havainnoida millainen sauna on mahdollinen tilaan saada.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko omakotitaloon ja kaikkiin muihin huoneisiin, paitsi kosteisiin tiloihin. Konsultointiin sisältyi pintasuunnittelu, valaistusta, kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Kaikesta tehtiin vielä asiakkaille kirjallinen raportti.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI, PARITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu vierashuoneeseen, sekä pesuhuoneen ja saunan konsultointia pintamateriaaleista, valaisimista, kiintokalusteista ja tilasuunnittelusta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko omakotitaloon. Konsultointiin sisältyi pintasuunnittelu, valaistusta, kiintokalustesuunnittelu, kalustesuunnittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KAUKAJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelu. Suunnitteluun sisältyi koko omakotitalon yläkerta. Yhdestä tilasta tehdään kaksi makuuhuonetta, työtila ja aula. Tilassa oli myös erityishaasteita, jotka pitää huomioida saneerauksessa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, HERVANTA, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelu, sekä tekstiilisuunnittelu. Suunnitteluun sisältyi koko yksiön yleistila ja parveke.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu keittiöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi tekstiilisuunnittelu. Suunnitteluun sisältyi olohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu, valaistusta, huonekalusuunnittelu, sekä tekstiilisuunnittelu, pienien esineiden suunnittelua, sekä sisustuksen viimeistelyä ja stailaus raportin muodossa. Suunnitteluun sisältyi makuuhuone, vaatehuone, pesuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, olohuone, ruokailuhuone ja vierashuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENKYRÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu eli erikoisempi ratkaisu porraskaiteelle, keskelle leveitä portaita, sekä käsijohdin molemmin puolin olohuoneeseen. Lisäksi eteiseen uusi paneelikatto ja listat.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI, PARITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu, pintasuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu ja valaistus keittiöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, MYYMÄLÄN STAILAUS: Suunnitelmaan ja stailaukseen sisältyi vanhojen materiaalien karsimista, myymäläkalusteiden siirtämistä ja tuotteiden esillelaittoa. Myymälästä tehtiin selkeä, tehokas ja näyttävä. Työtunteja muutokseen meni 7 tuntia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO, KONSULTOINTI: Suunnitelmaan sisältyi keittiön materiaalien konsultointi, lattian valitseminen ja määrien laskeminen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, PARITALO, VUORENTAUSTA: Suunnitelmaan sisältyi keittiön tilasuunnittelu, keittiön ja takkahuoneen väliseinien poistaminen, keittiön suunnittelu, muut kiintokalusteet ja pintamateriaalien suunnittelut, sekä valaistussuunnittelu, ja kaluste-, sekä tekstiilisuunnittelu huonekalujen mallien ja mittojen osalta. Suunnitteluun sisältyi materiaalien valinta, määrien laskeminen ja tarjouspyynnöt ja mittakuvat kiintokalusteista ja remontoinnista, sekä valaistuksesta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LINNAINMAA, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiön suunnittelu  ja eteisen liukuovikaapiston muutos.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI MUTALA, KOKO KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi koko kesämökin suunnittelu uudestaan. Kesämökkiin jää jäljelle vain runkopuut ja kivijalka tyylisesti, välikatto, uuni, takka ja savupiippu. Kaikki muut uudistuvat tilasuunnittelun kautta. Kaikki ikkunapaikat, ovet ja toiminnot muuttuivat sekä kokojen, että paikkojen osalta. Keittiö muuttui täysin ja olohuoneeseen tulee oleskelutilaa, sekä vuodesohva. Mökkiin tehdään myös uusi väliseinä, jolla erotettaan makuuhuone muusta tilasta. Kaikki kiintokalusteet sijoittuvat makuuhuoneeseen ja keittiöön. Ikkunat ja ovet ovat panoraama tyylisiä, jolloin joka paikasta näkyy Näsijärvelle. Keittiössä ja makuuhuoneessa on vielä kurkistusikkuna. Mökin kattorakennekin muuttuu toiselta harjaosalta ja pidentyy terassillekin asti. Eteen tehdään mökin kokoinen terassi, josta osa on lasitettu ruokailutilaa varten. Näin saadaan pidemmälle syksyyn käyttöikää lisälämmittimien johdosta. Myös oleskelutilaa jää ilman katosta ja mahdollista kesäkeittiötä ehdotuksessa on myös. Wc ja pesutilat ovat lähellä, seuraavassa mökissä. Näitä ei mökkiin tehty. Suunnitteluun sisältyi tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Myös tekstiili ja huonekalusuunnittelu tilasuunnittelun osalta, mutta ei sisällä huonekalujen ja tekstiilien etsimistä asiakkalle. Asiakkaat haluavat etsiä nämä itse koko ehdotusten ja 3D-mallinnusten avulla.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, PARTURIKAMPAAMO, KESKUSTA: Sisustussuunnitteluun sisältyi pintasuunnittelu isoon liikehuoneistoon. Kaksi eri toimitilaa on yhdistetty väliseinän kaadolla. Näin toimitilassa on ns. kaksi odotustilaa, eli kaksi käyntiä molemmille puolille. Lisäksi ehdotusta lisävalaistuksesta korostaen tilaa ja kalusteiden muokkauksesta, sekä logoseinän suunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, POHTOLA, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi ylä- ja alakerran wc tilaan  kiintokalustesuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Saunan ja pesuhuoneen suunnittelu. Tein jo alkuun kaksi eri vaihtoehtoa. Saunassa kaksi eri vaihtoehtoa saunan muodossa, lasituksissa, sekä materiaaleissa. Tämä siksi, koska asukkaat eivät olleet varmoja haluavatko lasiseinän, sekä olisiko sauna musta vai lämpöpuuta. Pesuhuoneesta tehtiin pelkistetympi ja toimivampi versio.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, RUUTANA OMAKOTITALO: Saunan, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen tilasuunnittelu. Lisäksi tilasuunnitteluun kuuluvat aina kiintokalustesuunnittelu ja muut tekniset asiat. Kaikkiin näihin tiloihin tehdään myös valaistussuunnittelu. Asiakkaat saavat kuvien myötä konsultointia sävyistä ja materiaaleista, mutta pintamateriaalit ja kiintokalusteiden materiaalit asukkaat haluavat valita ja päättää itse.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA , PARITALO: Sisustussuunnittelu jatkuu vielä kiintokalustesuunnittelun ja pintasuunnittelun jälkeen huonekalusuunnitteluun ja tekstiilisuunnitteluun. Nämä moduulit sisältyvät keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja kahteen makuuhuoneeseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, HAAVISTO, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelu kodinhoitohuoneeseen, pesuhuoneeseen ja saunaan. Pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistus sisältyy saunaan, pesuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja erilliseen wc tilaan.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SOMERO, TOIMISTOSUUNNITTELU: Suunnitelmaan sisältyi valaisinsuunnittelu. Olin tehnyt suunnittelun muutama vuosi sitten tilasuunnittelun, pintasuunnittelun, kiintokalustesuunnittelun, sekä huonekalujen ja tekstiilien osalta. Nyt muutama valaisin oli tullut tiensä päähän ja tilalle etsittiin teemaan sopivia valaisimia, koska näitä edellisessä suunnitelmassa olevia valaisimia ei ollut enää markkinoilla. 
2022 referenssit

 • SISUSTUSSUUNNITTELU SÄÄKSJÄRVI, LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, julkisivu muutoskuvia, sisältäen uuden terassin ja ikkunamuutokset, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, wc, työhuone, keittiö, olohuone, tv-huone, tytön makuuhuone, aikuisten makuuhuone, vaatehuoneita yhteensä 4 kpl ja yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, sekä huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, wc, keittiö, olohuone, tytön makuuhuone, pojan huone, aikuisten makuuhuone, vaatehuone, yläkerran wc, sekä yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, TAKAMAA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone ja keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, sekä huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone/ wc, eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, VAATELIIKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, vaatteiden stailausta, sekä valaistuksen suunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENKYRÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi eteinen, tuulikaappi, olohuone, keittiö, portaat, aula, työhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ROTIKKO, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, alakerran wc, yläkerran tytön huone, sekä olohuone ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PYYNIKKI, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, sekä myös kalustesuunnittelua ja terassin lämpösuojaksi teippaus suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi parveke, pojan huone, aikuisten makuuhuone ja työhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi keittiö, sekä yleistilojen konsultointia.  
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SIURO, NOKIA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone vieraskäyttöön, jossa on myös wc ja pukutila samassa. Lisäksi toiseen tilaan tuli kodinhoitohuone, pesuhuone ja wc, jotka toimivat yksityiskäytössä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU IKAALINEN, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua,  Suunnitteluun sisältyi makuuhuone, olohuone, parvi, pukutila, alakerran lasitettu terassi, sekä yläkerran parveke.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, TAKAMAA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuonetila, varasto, pesutila, pukutila, sekä sauna.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, TAKAMAA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuonetila ja pukutila, pesuhuone yhdistettynä, sekä sauna. Lisäksi suunnitelmaan sisältyi konsultointia yleisesti asuntoon ja pääasiassa eteiseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KALEVA, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua eteiseen, valaistuksen konsultointia, sekä yleistä konsultointia koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SÄÄKSJÄRVI, LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tekstiilisuunnittelua ja huonekalusuunnittelua, sekä taulu/ taide konsultointia koko omakotitaloon. Omakotitalo on kaksi kerroksinen. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, eteinen, wc, työhuone, keittiö, olohuone, tv-huone, tytön makuuhuone, aikuisten makuuhuone, vaatehuoneita yhteensä 4 kpl ja yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LAHTI, NASTOLA, LUXUS OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, poreamme ja kuntosali, kodinhoitohuone, vaatehuone, makuuhuone, wc, eteinen, keittiö, olohuone, tytön makuuhuone, pojan makuuhuone, varasto, katos, sekä terassit.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, takkahuone, kodinhoitohuone, wc, kiviportaat, tv-huone, wc, eteinen, tuulikaappi, keittiö, olohuone, työhuone, puuportaat, porraskäytävät, yläkerran aula, yläkerran parveke, lastenhuoneet, pesuhuone, makuuhuone ja vaatehuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, ikkunamuutoksia, ovimuutoksia, rakennemuutoksia, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua, sekä yleistä konsultointia koko asunnosta. Sisältäen julkisivun ja terassin. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, keittiö, olohuone, takkahuone, eteinen, makuuhuone, wc, työhuone, sekä vaatehuoneet.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelu konsultointia retro keittiöön. Lisäksi keittiöön valittiin erikoisväri kirkkaan keltainen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, COPART OY, TOIMISTOSUUNNITTELU: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennemuutoksia, uusia väliseiniä, vanhojen purkua, kierreportaat, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi julkisivu sisällä, valaistus, teippaus, ikkunateippaus ulkona, aulatila, neuvottelutila, avointa työtilaa, vastaanotttotila, toimistohuoneita yhteensä neljä kappaletta, sekä yläkerran sosiaalitila, ilmanvaihtokoneen koppi, sekä varastotila. Lisäksi sosiaalitilaan tuli säilytystila ratkaisuja, harrastusmahdollisuuksia, keittiö, sohva oleskelutilaa ja neuvottelupöytä. Isolta osin sosiaalitila toimii loft tilana erikoisilla yksityiskohdilla.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua, huonekalusuunnittelua ja tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, tuulikaappi, makuuhuone ja työhuone / vierashuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, PYYNIKKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko omakotitaloon.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, tuulikaappi, kodinhoitohoune, makuuhuone ja työhuone / vierashuone, sekä wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua keittiöön, hyllyihin, erikoiskulmakaappiin, sekä tv-tasoon, kalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja huonekalusuunnittelua koko tilaan. Suunnitteluun sisältyi keittiö, ruokailutila, olohuone / takka. Lisäksi konsultointia muualle asuntoon.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, YLINEN, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua ja valaistussuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi portaat ulkona, valaistus julkisivuun ja varastoon, sekä varasto lasiterassin alle.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua ja valaistussuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja ruokailutila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENKYRÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, porraskäytävä ja takka.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, porraskäytävä, yläkerran aula, makuuhuone, sekä pesuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, HERVANTA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, eteinen, tuulikaappi, vaatehuone, porraskäytävä, yläkerran aula, makuuhuone, vaatehuone, sekä pojan huone.
2021 referenssit

 

 • SISUSTUSSUUNNITTELU URJALA, KESÄHUVILA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua sisälle ja ulos, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiökaapistojen konsultointia, keittiö /ruokailutila, olohuone, takka, tv-huone, makuuhuone, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, eteinen, sekä terassi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia tilasuunnittelusta, pintasuunnittelusta, kiintokalustesuunnittelusta ja valaistuksesta sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuoneen tiloissa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, kodinhoitohuone, vierashuone, olohuone, ruokailutila, keittiö, eteinen ja kuisti, porraskäytävä, yläkerran aula, kaksi lastenhuonetta, vaatehuone, makuuhuone ja kylpy/suihkutila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tekstiilisuunnittelua koko omakotitaloon.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KOIVISTONKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc sekä keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU URJALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, pintasuunnittelua sisälle ja ulos, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua sisälle ja ulos, sekä huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, vaatehuone, makuuhuone, keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, työhuone, kaksi lastenhuonetta, wc, porraskäytävä, yläkerran aula / työhuone, vierashuone ja vaatehuone yhdistettynä, sekä kattosilta kahden huoneiden välillä niin, että sillalta näkee olohuoneeseen, sekä keittiön ruokailutilaan.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, keittiösuunnittelua ja pintasuunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, keittiösuunnittelua ja pintasuunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua sisälle ja ulos. Suunnitteluun sisältyi pesutilat, kodinhoitohuone, keittiö, olohuone, eteinen, wc, neljä makuuhuonetta, aula ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, TESOMA, HALLI, JULKISIVU SUUNNITTELU. Koko halli suunniteltiin uuteen väritykseen ja pintamateriaaliin. Näin saatiin rakennus näyttämään modernimmalta ja tähän aikakauteen sopivalle.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, KARHE, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi kesämökin sisäpinnat sekä yläkerrassa, että alakerrassa, sekä lisäksi katto ja portaat. Käytettiin suunnittelussa muutamaa eri maalisävyä. Lisäksi suunnitteluun sisältyi keittiön uudistus ja eteiskaappi. Konsultointia lisäksi koko asuntoon yleisesti.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua keittiöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SIIVIKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, takka, ruokailutila, eteinen ja työhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ASUINTILA, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko asunto-osakkeesta. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, takkatila, portaat, eteinen ja työhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi, kiintokalustesuunnittelua ja pintasuunnittelua keittiöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyy kuisti, eteinen, keittiö, olohuone ja takka, sekä konsultointia yläkertaan.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, wc, eteinen ja eteisen liukuovikaapit.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU IKAALINEN, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi 3h konsultointia koko omakotitalosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua keittiöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, porrassuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, sekä huonekalusuunnittelua tilasuunnittelun osalta. Suunnitteluun sisältyi tuulikaappi, eteinen, wc, keittiö, olohuone, takkatila, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, porraskäytävä, yläkerran wc, vaatehuone, makuuhuone, työhuone, aikuisten makuuhuone ja vaatehuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VUORENTAUSTA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja ruokailutila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiösuunnittelua ja pintasuunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU FORSSA, JOKIOINEN, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, käytävä, porraskäytävä, yläkerran aula, lastenhuone, mediahuone, makuuhuone, vaatehuone, olohuone, ruokailutila ja keittiö konsultointia. Lisäksi suunnitteluun sisältyi takan muokkaus, sekä uusi rimaseinä kääntyvällä tv-mekanismilla.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi huonekalusuunnittelua koko omakotitaloon, sekä käynti huonekaluliikkeessä yhdessä asiakkaan kanssa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU URJALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi koko omakotitalo.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, SIURO, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko kesämökistä, tuvasta, makuuhuoneesta, terassista ja laiturista.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ASUINTILA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, ovi suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, eteinen, olohuone, keittiö, käytävä, työhuone, kaksi vierashuonetta, pesuhuone ja makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU IKAALINEN, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi verhoilukonsultointia huonekaluihin.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, PARITALO, MOLEMMAT PUOLET: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua tilasuunnittelun osalta. Suunnitteluun sisältyi varastotila/jumppatila, terassi, eteinen, pesuhuone / wc, olohuone, keittiö, porraskäytävä, makuuhuone lasiseinällä, pesuhuone, varasto, sekä alakerran tilassa porraskäytävä, kaksi lastenhuonetta, aula, wc, pesuhuone, sauna, sekä kodinhoitohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LAHTI, VIERUMÄKI, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua tuulikaapin poistolla, jotta saadaan avokeittiö olohuoneeseen, ovi ja ikkuna suunnittelua olohuoneeseen, terassisuunnittelua poreammeella, pintasuunnittelua sisällä ja ulkoa, kiintokalustesuunnittelua kaikkialla, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, ruokailutila, keittiö, olohuone, takkatila, kierreportaat (kokonaan uudet), uusi wc kokonaan uuteen paikkaan, makuuhuoneita kaksi kappaletta, sekä yläkerran parvella on makuupaikkoja yhteensä neljä kappaletta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja pintasuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, eteinen ja keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, ovi suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, olohuoneen, keittiön ja porraskäytävän valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja eteinen, sekä konsultointia muuhun asuntoon.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LIELAHTI, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SIIVIKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelu konsultointia ja huonekalusuunnittelua tilasuunnittelun osalta. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone, kodinhoitohuone, eteinen, tuulikaappi, wc, keittiö, olohuone, tv-huone, porraskäytävä, pesuhuone / wc, yläkerran aula, makuuhuone, vaatehuone, sekä kaksi lastenhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, TOHLOPPI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, kiviportaat, pukutila, sählytila, lastenhuone, tv-tila, wc, eteinen, tuulikaappi, keittiö, olohuone, makuuhuone, vaatehuone ja kolme lastenhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi lastenhuone, sekä aikuisten makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ROTIKKO, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, wc, olohuone, eteinen ja lasten huone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINGIN KESKUSTA, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, Suunnitteluun sisältyi keittiö, eteinen ja vaatehuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi lastenhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, terassisuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, makuuhuone, lastenhuone, wc, olohuone ja keittiö / ruokailutila yhteistilana.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, TOHLOPPI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi työhuone, makuuhuone, pesuhuone, eteinen, olohuone, keittiö, keittiön saareke, vierashuone ja pojanhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LEMPÄÄLÄ, SÄÄKSJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, terassisuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, eteinen, toinen eteinen, keittiö, olohuone, tv-huone, työhuone, porraskäytävä, yläkerran aula, wc, lastenhuone, makuuhuone ja vaatehuoneet.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KEMPELE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, valaistussuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi yhteistilana pukutila / pukeutumispenkki, pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone. 
2020 referenssit
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, TAKAMAA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, takka, eteinen, kuisti, olohuone ja makuuhuone osittain.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PÄLKÄNE, KANGASALA, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua sisälle ja ulos, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi terassit, erillinen makuuhuone, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, portaat, eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuone ja yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU ORIVESI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone ja terassi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, KARPPELIN OY, JOKIOINEN, FORSSA, VALAISTUS JA SÄHKÖ-SHOWROOM: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua erittäin laajalla volyymilla ja lukuisia vaihtoehtoisia valaistusratkaisuja, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi alakerran aula, portaat, wc, yleistila, jossa on keittiö, sosiaalitila, tulostuspiste ja tv-piste, sekä kolme erillistä työhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, TOHLOPPI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ovi ja ikkuna suunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, kiviportaat, pukutila, sählytila, lastenhuone, tv-tila, wc, eteinen, tuulikaappi, keittiö, olohuone, makuuhuone, vaatehuone ja kolme lastenhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, ONKINIEMI, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone / wc, keittiö, olohuone, makuuhuone, sekä parveke.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, HERVANTA, KUNTOSALI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi aulatila, iso monipuolinen kuntosali ja toimisto.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KAUKAJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua.  Suunnitteluun sisältyi avokuistin toiminnot ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU VIERUMÄKI, LAHTI, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, josta tehtiin muutama eri versio, sekä musta ja valkoinen versio. Tämä tehtiin siksi, koska mökin omistaa neljä – kuusi osakasta, ja näin jokainen näki vaihtoehdot ja kaikki pääsivät vaikuttamaan valintaan.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone ja takka.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, takkahuone, kodinhoitohuone, wc, kiviportaat, tv-huone, wc, eteinen, tuulikaappi, keittiö, olohuone, työhuone, puuportaat, porraskäytävät, yläkerran aula, yläkerran parveke, lastenhuoneet, pesuhuone, makuuhuone ja vaatehuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen ja kodinhoitohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi mediahuone, eteinen, lastenhuone, työhuone, porraskäytävä, keittiö, olohuone, pojan huone, kodinhoitohuone, makuuhuone ja kaksi lastenhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU ORIVESI, KESÄMÖKKI: Suunnitteluun sisältyi konsultointia, johon sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi mökin sauna, pesutila, pukutila, keittiö, mökin alakerta ja parvi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, NIEMENALUE, RIVITALON OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tekstiilisuunnittelua olohuoneeseen, sekä kalustesuunnittelu terassille.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, ISO-OTAVA, NÄSIJÄRVEN KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, pukutila, eteinen, yleistila, takka, keittiö, makuuhuone ja lastenhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SÄÄKSJÄRVI, LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tekstiilisuunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, makuuhuone, tv-huone, vierashuone, eteinen ja toimisto.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Edustustehtävä asiakkaille Lammi kivitalon esittelytilaisuudessa. Asuntoa esiteltiin tuleville Lammi-kivitalon ostajille kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun merkeissä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KURU, KESÄHUVILA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua, ikkunoiden ja ovien suunnittelua, takkasuunnittelua, sekä porrassuunnittelua, pintasuunnittelua, kivijalka suunnittelua, kiintokalu konsultointia, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelu konsultointia. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, terassi, keittiö ja olohuonetila, portaat, kaksi makuuhuonetta, parvi ja terassit. Sisustuskonsultointia oli neljään otteeseen, noin kahden tunnin erissä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, työtila, vaatehuone, makuuhuone, olohuone ja keittiötila yhdistettynä. Asunnossa makuuhuone vaihtoi paikkaa olohuoneen kanssa ja näin saatiin keittiö avautumaan olohuoneeseen. Kaikki tilat tehtiin tehokkaasti toimivaksi. Makuuhuoneen paikan muutoksen johdosta saatiin parveke makuuhuoneeseen olohuoneen sijasta ja näin unetkin toimivat paremmin sisäpihalla, kuin ison tien vieressä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, poreamme tila, takkahuone, vierashuone, kodinhoitohuone, puuportaat, olohuone, keittiö, tuulikaappi, työhuone ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, LUHALAHTI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, keittiö, takka, olohuone, eteinen, makuuhuone ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiön suunnittelu toimistolla.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua kuistille, eteiseen ja terassille.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PÄLKÄNE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiösuunnittelua, eteisen kaapiston suunnittelua ja yleistä konsultointia koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiösuunnittelua ja yleistä konsultointia koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko asunnosta. Suunnitteluun sisältyi takkahuone, uima-allastila, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, wc, keittiö. olohuone, pesuhuone, eteinen, työhuone, makuuhuone, vaatehuone ja lastenhuone.  
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua ja valaistus suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, keittiö, eteinen, työhuone ja vierashuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, SUINULA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua keittiöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, SIURO, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi lasikuisti, terassi, eteinen, olohuone, keittiö, takka, porraskäytävä, parvi, pukutila, pesuhuone ja sauna.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, POHTOLA, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja eteisen kaapistot.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua wc tilaan ja eteiseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, AMURI, KERROSTALO-OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, keittiö, eteinen, makuuhuone, pesuhuone ja sauna, sekä wc. Suurin tilasuunnittelu tapahtui olohuone / sauna ja pesuhuoneen välillä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, PYYNIKKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua.. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja yläkerran aulatila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua ja suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua ja suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, LAMMINPÄÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, keittiö, eteinen, tuulikaappi, olohuone, takkahuone, porraskäytävä ja yläkerran aula, sekä makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja kodinhoitohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, makuuhuone, vaatehuone, wc, työhuone, olohuone, keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, porraskäytävä, yläkerran aula, yläkerran wc, sekä kaksi lastenhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, LIELAHTI, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, eteinen, pesuhuone, lastenhuone ja olohuone.  
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, AMURI, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, työhuone, keittiö ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, PYYNIKKI, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, sekä wc. Lisäksi konsultointia yleisesti koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia koko asunnosta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, RIVITALO- OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelu ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, makuuhuone, tytön huone, makuuhuone, vierashuone ja työhuone.
 •  SISUSTUSSUUNNITTELU SÄÄKSJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi koko omakotitalon tekstiilit ja huonekalut.
 •  SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENKYRÖ, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi mökin yleistila, keittiö ja eteinen. Lisäksi suunnitteluun sisältyi konsultointia myös saunarakennuksesta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, TALLIOSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja värisuunnittelua julkisivusta.  
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, HAAVISTO, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, ruokailutila, takkatila, olohuone, eteinen ja yläkerran makuuhuone.
2019 referenssit
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Omakotitalon suunnittelu. Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelu konsultointi, takkasuunnittelu, valaistussuunnittelu koko taloon, pintasuunnittelu ja huonekalusuunnittelu olohuoneeseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Metsäkylässä olevan omakotitalon makuuhuoneiden suunnittelu, pintasuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu. Suunnitteluun sisältyi Yoga tila ja keittiö konsultointi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HERVANTA, E-SPORT PELITILA: Kuntosalin yläkertaan sijoittuva yhteistila, joka toimii catering tilana, juhlatilana ja peilitilana. Suunnitelmaan sisältyy pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PYYNIKKI, PARITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesuunnittelu.  Suunnitteluun sisältyi yläkerran olohuone, työhuone, keskikerroksen aula / tv-tila, vierashuone, makuuhuone ja alakerran kuntosali tila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu, huonekalusuunnittelu, valaistussuunnittelu olohuoneeseen ja vierashuoneeseen, sekä konsultointia keittiöön ja pojan huoneeseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU VOIANRANTA, OMAKOTITALO JA RANTASAUNA: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu koko asuntoon, valaistussuunnittelu konsultointia ja kiintokalustesuunnittelu.  Lisäksi konsultointia takasta, huonekaluista, tekstiileistä ja rantasaunan materiaaleista.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu eteiseen, tuulikaappiin, wc tilaan, olohuoneeseen, keittiöön, pesuhuoneeseen, saunaan, yläkerran wc tilaan, sekä parvelle. Lisäksi valaistus konsultointia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KYRÖNLAHTI, YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja huonekalujen, sekä valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi takkahuone, makuuhuone, eteinen, olohuone ja keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, ONKINIEMI, KERROSTALO: Suunnitelmaan sisältyi keittiön suunnittelu, pintasuunnittelu ja valaistus, sekä olohuoneen konsultointi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Suunnitteluun sisältyi olohuone, makuuhuone, vierashuone ja keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistus suunnittelua, Suunnitteluun sisältyi yläkerran kolme makuuhuonetta, yläkerran jumppatila, pesuhuone/wc, portaat, eteinen, makuuhuone, työhuone, olohuone ja keittiö, pesuhuone/kodinhoitohuone, sauna sekä wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, PARTURI: Suunnitelmaan sisältyi kevyt stailaus odotustilaan ja näyteikkunoihin. Muutama huonekalu, somistekangasta ja sisustusrekvisiittaa. 
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, huonekalujen, sekä valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi olohuone, vierashuone ja keittiö, sekä yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, sekä valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi olohuone, keittiö ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KULJU, LEMPÄÄLÄ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone, sauna ja wc, sekä kodinhoitohuoneen konsultointia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PINSIÖ, HÄMEENKYRÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja huonekalujen, sekä valaistuksen suunnittelua.  Suunnitteluun sisältyi sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, keittiö ja eteinen.
 •  SISUSTUSSUUNNITTELU PÄLKÄNE, PARITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua, huonekalusuunnittelua ja tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi eteinen, wc, keittiö, olohuone, portaat ja yläkerran makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, PÄLKÄNE, OMAKOTITALO / KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua koko omakotitalosta, lisähuoneesta ja terassista.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua sisälle ja ulos, kalustesuunnittelua ja tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi yläkerran kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, pesuhuone, yläkerran aula, portaat, takka, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone / wc, sauna, wc, makuuhuone, vaatehuone, alakerran varasto, harrastetila ja wc. Lisäksi suunnitteluun sisältyi vielä lasiterassin, kaiteiden, akustiikan ja valosuojien suunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU ESPOO, KERROSTALON ALAKERRAN KAKSI LUXUS OSAKETTA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua uudestaan arkkitehdin tekemiin kuviin. Arkkitehti piirsi tilan uudestaan suunnitelmani mukaan. Suunnitelmaan sisältyi myös pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja kalusteiden konsultointia. Toiseen osakkeeseen sisältyi oma sisäänkäynti, tuulikaappi, eteinen, vaatehuone, makuuhuone, pesuhuone / kodinhoitohuone, wc ja sauna, keittiö ja olohuone ja terassi. Asunnosta tehtiin liikuntaesteiselle sopiva asunto kulkujen suhteen. Toiseen osakkeeseen sisältyi eteinen / olohuone, keittiö, makuuhuone ja pesuhuone / wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone, sauna ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, RIVITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja olohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi pesuhuone, sauna ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia pintasuunnittelusta, kiintokalustesuunnittelusta ja valaistuksen suunnittelusta. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, vierashuone ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, HUURRE, JULKITILA: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua ja kaikkien tilojen tilasuunnittelua. Suunnitelmaan sisältyi vanhojen huoneiden purkua ja uusien seinien rakentamista.  Suunnitteluun sisältyi keittiö, aula, eteinen, avoin toimistotila isoon käyttöön, kaksi neuvottelutilaa, sekä yli kymmenkunta omaa toimistohuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, MULTISILTA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua keittiöön ja eteiseen, valaistussuunnittelua ja olemassa huonekalujen suunnittelua ja uutta tilasuunnittelua.  Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, tv-huone ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, ISO HALLI/OSAKETILAT VUOKRAKÄYTTÖÖN: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistuksen suunnittelua ja huonekalujen konsultointia. Suunnitteluun sisältyi vuokratila hallin isoin yleistila alakerrassa, yläkerran aulan oleskelutila, keittiö, wc ja pieni varastotila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, VUORES, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua ja kiintokalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, wc, pukutila, kodinhoitohuone, alakerran wc ja makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KUOPIO, SOFTERA, TOIMISTOTILA: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia valaistuksesta ja pintasuunnittelusta, sekä tilasuunnittelua koko toimistotilasta. Lisäksi suunnitteluun sisältyi kalusteiden etsintä ja hankinta, sekä myös tekstiilisuunnitelma. Suunnitteluun sisältyi keittiö/sosiaalitila, avo- toimistotila, eteinen / käytävä, neuvottelutila, sekä pari toimistohuonetta, sekä tulostuspiste. Suunnittelu tehtiin etätyönä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia pintasuunnittelusta, kiintokalustesuunnittelusta ja valaistuksen suunnittelusta, huonekalusuunnittelusta ja tekstiileistä, sekä tauluista. Suunnitteluun sisältyi olohuone, makuuhuone, eteinen, sekä kaksi lastenhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, MUTALA. OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen ja työhuone. Työhuoneeseen sisältyi myös arkistokaappi ja kirjahylly.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, VILJAKKALA, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, makuuhuone, eteinen, kuisti, lastenhuone, wc, toinen wc, sali, kodinhoitohuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, rakennesuunnittelua yhdessä arkkitehtitoimisto Postin kanssa, yläkerran aulan tilasta sekä uusista isoimmista ikkunoista, sekä portaista, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua olohuoneeseen, keittiöön ja eteiseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU JOKIOINEN, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia pintasuunnittelusta, kiintokalustesuunnittelusta ja valaistuksesta, sekä huonekalusuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, makuuhuone ja työhuone, sekä wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, KURU, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, sekä kalustesuunnittelua, ovi ja liukuovi suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen ja tv-huone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENKYRÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, wc ja pesuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, makuuhuone ja lastenhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENKYRÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, portaat ja yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PÄLKÄNE, OMAKOTITALO / KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua sisälle ja ulos, porras ja takka suunnittelua, kalustesuunnittelua, tekstiilisuunnittelua, sekä terassisuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, wc, makuuhuone, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, makuuhuone, sekä yläkerran aula.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, vierashuone, pesuhuone ja makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SOMERO, GRILLIKOTA: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, sekä kalustesuunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PYYNIKKI, TOHLOPPI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, portaat, yläkerran aula, yläkerran wc ja kolme makuuhuonetta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, VUORES, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelua. Suunnittelukohde on lastenhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen, makuuhuone, työhuone, vierashuone, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SÄÄKSJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi olohuone, eteinen, wc, pesuhuone, vierashuone, tv-huone, makuuhuone, vaatehuone, porraskäytävä, portaat, uima-allastila ja toimistotila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SÄÄKSJÄRVI, KESÄMÖKKI: Suunnitelmaan sisältyi tilasuunnittelua, ikkunoiden ja ovien isonnusta, sekä kokonaan uuden ikkunan suunnittelu yhdelle julkisivulle, pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, sekä kalustesuunnittelu konsultointia. Suunnitteluun sisältyi yleistila, pukutila, pesuhuone/ sauna, sekä katettu lasiterassi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi keittiö ja olohuoneen välinen tila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi olohuone, keittiö, eteinen, wc / pesuhuone, vierashuone, sekä tuulikaappi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PYYNIKKI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuoneen viinikaappi kiintokaluste, viinilaatikko taulu ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, TAMMELA, OMAKOTITALON OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, eteinen ja wc.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PUUTOIMI, KONSULTOINTI LAUANTAI: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia asiakkaille puumateriaalien käytöstä pintasuunnittelussa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PINSIÖ, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua. Suunnitteluun sisältyi keittiö.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, sekä kalustesuunnittelua. Suunnitteluun sisältyi olohuone, keittiö ja eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, pesuhuone, vierashuone, lastenhuone, makuuhuone, tv-huone, olohuone, sekä eteinen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, KERROSTALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, terassi, eteinen, pesuhuone, vaatehuone ja makuuhuone.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi rivitalon takapihan terassi / pihasuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU PIRKKALA, TOIMISTO / JULKITILA, METSÄNVOIMA OY: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, logosuunnittelua, kiintokalustesuunnittelu eteiseen, toimistokaapit lukollisena, toimistopöydät, sohvatila ja oleskelutila, sekä neuvottelutila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, VILLILÄ, RIVITALO-OSAKE: Suunnitelmaan sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi keittiö, olohuone, makuuhuone, eteinen ja pesuhuone / kodinhoitotila.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU IKAALINEN, OMAKOTITALO: Suunnitelmaan sisältyi konsultointia, johon sisältyi pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua ja valaistuksen suunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilit. Suunnitteluun sisältyi kivitalon keittiö,  olohuone, wc, yläkerran parvi, ruokailutila, kierreportaat, takka, tavalliset portaat, Grado, eteisen aula, wc, kodinhoitohuone, vierashuone, pojan huone, makuuhuone, vaatehuone, pukutila, pesuhuone, sauna ja terassi, sekä yläkertaan ja alakertaan.
2018 referenssit
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, PARITALO: Paritalon toisen päädyn suunnittelun jatkoa. Suunnitelmaan sisältyi kaikki eli kiintokalustussuunnittelu, valaistussuunnittelu, pintasuunnitettelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Vuoreksessa sijaitseva omakotitalon vaatehuoneiden suunnittelu. Suunnitteluun jatkoa…. huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HELSINKI, KERROSTALOASUNNON KAKSI ERILLISTÄ OSAKETTA: Suunnittelun jatkoa …. kahdeksi luxus asunnoksi. Tumman puolen asunnossa on oma erillinen sisäänkäynti, ja vaalea asuntoon mennään yleiskäytävien kautta. Molempiin asuntoihin tulee oma takapiha. Arkkitehdin kuviin muutoksia saunan paikkaan, kulkuihin ja seiniin liittyen. Molempiin asuntoihin sisältyy tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja sijoittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KYRÖSKOSKI, OMAKOTITALO: Ison 300m2 omakotitalon suunnittelun jatkoa….  Suunnitteluun sisältyy kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalusteiden sijoittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KESÄMÖKKI: Aitolahdessa sijaitsevan kesämökin kalusteiden uudelleen sijoittelua, kiintokalustesuunnittelua, kalustesuunnittelua ja pintasuunnittelua.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU, YLÖJÄRVI OMAKOTITALO: Siivikkalassa sijaitsevan omakotitalon pintasuunnittelu, kiintokalustesuuunittelu, valaistussuunnittelu ja kalusteiden uudelleen sijoittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, OMAKOTITALO: Uudiskohteen omakotitalon puukeittiön suunnittelu, valaistus ja pintasuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO: Tampereen keskustassa sijaitsevan osakkeen tilasuunnittelu keittiöön, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, pesuhuoneen tilasuunnittelu, pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, OMAKOTITALO: Vuorekseen tuleva uusi omakotitalo. Suunnitteluun jatkoa….  sisältää pintasuunnittelun, kiintokalustesuunnittelun, valaistussuunnittelun sisältä, sekä ulkoa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KERROSTALO: Pyynikillä sijaitseva kerrostaloasunnon lastenhuoneen suunnitteluun jatkoa… Nyt suunnittelu sisältää keittiön, olohuoneen, eteisen, makuuhuoneen ja vierashuoneen. Suunnitelmaan kuuluu pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Nokialla sijaitsevan omakotitalon laajennusprojekti. Tilasuunnittelulla muutoksia arkkitehdin tekemään pohjaan. Muutoksia ulkovuoreen, ikkunoihin, sekä seinien paikkoihin. Lisäksi suunnittelu sisältää kiintokalustesuunnittelun, pintasuunnittelun, kalustesijoittelun ja valaistuksen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU HÄMEENLINNA, KESÄMÖKKI: Hämeenlinnassa sijaitsevan hirsimökin sisävärien konsultointi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Ylöjärven keskustassa sijaitsevan rintamamiestalon keskikerroksen tilasuunnittelu. Tiloihin lisätään eteistila, kodinhoitohuone/pukeutumistila, suihku ja wc siirtyy eri paikkaan. Valaistussuunittelu ja kalustehavainnointi, sekä tarvittaessa värikonsultointi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU SOMERO,  TOIMISTOTILA KODIKSI: Someron keskustan toimistotila muutettiin asuinkäyttöön. Tilamuutos koko asuntoon, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja huonekaluhavainnointi kuviin.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RIVITALO ASUNTO: Metsäkylässä sijaitsevan rivitalo asunnon konsultointi. Tapetti olohuoneeseen, taulujen kehystäminen, värisävyt, stailausta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Kaurasmäessä sijaitsevan omakotitalon konsultointia. Mattosuunnitelmat, portaiden ulkonäön muutos, tv-tilan tapetti ja takkahuoneen seinäsävy ja korjaus. Lisäksi suunnitelmaan kuului yksi tilanjakokaluste 3D-kuvien avulla.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, TOIMISTOTILA: Kaurasmäessä sijaitsevan liiketilan remontointia, stailausta, kalustesuunnittelua. Ulkoteippaus ikkunoihin. Myymälä / sisustussuunnittelutoimisto.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Ylöjärven Asuintilassa sijaitsevan omakotitalon kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen, wc.n ja saunan, sekä pyykkitilan uudistus. Uudistus sisälsi kaiken tilasuunnittelusta seinien kaatamisella ja uusien seinien muutoksilla. Pintamateriaalit, erikoisvalaistuksen, pesuhuonehyllyn, LVI-kalusteet ja niiden paikkojen muutokset. Suunnittelu sisälsi myös kiintokalusteet wc ja kodinhoitotilaan ja saunan uudelleen mallinnuksen, myöhempää toteutusta varten.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU  YLÖJÄRVI, RIVITALO: Ylöjärven Haavistolla sijaitseva rivitalokoti. Keittiön uudistus, pintasuunnittelu,sekä valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, RIVITALO RANTAKAARILA: Tampereella sijaitsevan rivitalo keittiön ovien vaihto, runkojen maalaus, ruokapöydän teettäminen,  saareke, välitila sekä lattia ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, PARITALO: Ylöjärven Metsäkylässä sijaitsevan paritalon saneeraus. Uudistus sisältää olohuoneen, eteisen, tuulikaapin, keittiön, kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen ja saunan. Näihin tiloihin vaihdettiin kiintokalusteet, valaistus, pintamateriaalit, saunan materiaalit ja valaistus, sekä pesuhuoneeseen rakennettiin kiinteä hylly. Vaihtoon menivät myös LVI- kalusteet ja kodinkoneet.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Ylöjärven Metsäkylässä sijaitsevan omakotitalon wc-saneeraus. Lattian vaihto ja seinien tapetointi. Sisältää uudet kiintokalusteet, LVI-kalusteet, sekä valaistuksen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMA TOIMISTOTILA, PINTA JA KIINTOKALUSTESUUNNITTELU, YLÖJÄRVI MOISIONTIE 3: Ylöjärven Moisiolla toimiston maalausta, laminaatin asennusta ja listoitusta. Kiintokalusteen asennusta assistenttina. Seinien Taika-maalilla maalausta, hyllyn kokoamista, somistusta, sekä stailaus. Teippauksien suunnittelu.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RANTASAUNA: Ylöjärven Näsijärven rannalla sijaitsevan yli 100 vuotta vanhan hirsirakennuksen pintasuunnittelua, terassin suunnittelua eteen ja taakse, terassi-oven paikan haku (uusi kulku), valaistus ja valaisimien valinta, kiintokalustesuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja takka.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KAKSIKERROKSINEN RIVITALO: Messukylässä sijaitsevan kaksikerroksisen rivitalon tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu kodinhoitohuoneeseen. Keittiöön suunniteltiin kaksi eri versiota. Umpikeittiö tai saarekekeittiö. Pintasuunnittelu, valaistussuunittelu, kalusteiden asettelu ja suunniteltiin uusia huonekaluja alakerran takkahuoneeseen.  
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KOLMIKERROKSINEN PARITALO: Pyynikillä sijaitsevan kolmikerroksisen paritalon valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, huonekalusuunnittelu, sekä tekstiilit. Suunniteltavat tilat on alakerran punttisali/autotalli, keskikerroksen makuuhuoneet, aula, sekä olohuone ja työhuone, sekä keittiön huonekalut ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, RANTASAUNA: Ylisellä sijaitsevan vuokraus käyttöön tulevan kivitalon pinta-,  ja kiintokalustesuunnittelu. Valaistus konsultointia. Ulko aulan kivetys ja valaistus..
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Ylöjärven Antaverkassa sijaitsevan kaksikerroksisen omakotitalon stailaus suunnittelma keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, yläkerran aulaan, sekä kolmeen lastenhuoneeseen. Stailaus sisältää kalustesuunnittelmat kaikkiin huoneisiin,  valaistusta, keittiön kiintokalusteita, tekstiilit ja sisustusesineet. Suunnitelma sisälsi 2D-pohjaan sijoitellut asiat ja suunnitelmaan sijoittuvat huonekalut oikeina kuvina kansiossa.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, KERROSTALO KOLMIO: Ylöjärven Soppeenmäessä sijaitsevan kerrostalokolmion tilasuunnittelua, keittiösuunnitelma, pintasuunnitelma ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU IKAALINEN, OMAKOTITALO: Ikaalisissa sijaitsevan omakotitalon konsultointia laatoista, pintaväreistä, kalusteista, takasta, takkaluukuista, sekä valaistuksesta.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Ylöjärven Mäkkylän alueella sijaitsevan omakotitalon keittiösuunnittelua, pintasuunnittelua keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen. Valaistusuunnittelu eteiseen ja keittiöön, sekä kiintokalusteet lukunurkkaukseen. Myös osa huonekaluista tulisi uusia ja osa entisöitäisiin.
 • SISUSTUSKONSULTOINTIA YLÖJÄRVI K-RAUTA TOIKKONEN: Sisustuskonsultointia asiakkaille K-Rauta Toikkosen tiloissa lauantai sisustus-päivässä.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, OMAKOTITALO: Kangasalalla sijaitsevan omakotitalon saneeraus. Julkisivun muutos. Kodinhoitohuoneesta poistetaan ikkuna, jotta saadaan tila parempaan hyötykäyttöön. Kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen, wc ja eteisen kiintokalustesuunnittelu, Saunan suunnittelu. Valaistus saunaan, pesuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, wc tilaan ja olohuone / eteistilaan. Pintasuunnittelu kaikkiin edellä mainittuihin tiloihin. Olohuoneessa oli mukana myös tilasuunnittelu eri kaluste-variaatioilla. 
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Nokialla sijaitsevan omakotitalon laajennuksen, terassin ja kaiteiden  suunnittelua ja niiden eri variaatioita.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO: Nokialla sijaitsevan omakotitalon 2D-suunnittelua huonekaluista, tauluista, peileistä ja sisustusesineistä. Kiintokalusteiden muokkausta maalaten ja uusien tasojen kanssa. Saunan uusi verhoilukivi. Kahden makuuhuoneen tapetointi- ja maalaus suunnitelma, sekä olohuoneen tapetointisuunnittelu. Tekstiilisuunnittelu makuuhuoneisiin ja olohuoneeseen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TOIMISTO, YLÖJÄRVI: Toimistolla kahdelle asiakkaalle kiintokalusteiden konsultointia. 
 • SISUSTUSSUUNNITTELU JA MATERIAALIEN ETSINTÄ, SEINÄJOKI: Edustajan kanssa katsomassa materiaalien valikoimia, joiden avulla voidaan suunnitella asiakkaille uusia pintasuunnitelmia.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TOIMISTO, SOMERO: Somerolla sijaitsevan 120 m2 toimiston tila-, pinta-, ja kalustesuunnittelu, sekä valaistus
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KUNTOSALI: Tampereen Hervannassa sijaitsevan kuntosalin pintasuunnittelu, peilit, valokuva-asettelut isoina pintoina tapetteina ja tarrasuunnitteluna, Toimistokopin suunnittelu, sekä aulatilat kalusteineen, sekä osan kalusteiden entisöintiä maalauksineen.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU TAMPERE, KUNTOSALI: Tampereen Hervannassa sijaitsevan E-sport tilan, sekä hoitohuoneen pintasuunnittelu ja ikkunateippaus, sekä kalustehavainnointi.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU YLÖJÄRVI, OMAKOTITALO: Ylöjärven Metsäkylässä sijaitsevan omakotitalon keittiön valaistussuunnitelma.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU KANGASALA, OMAKOTITALO: Kangasalalla sijaitsevan omakotitalon keittiön suunnittelu, pintasuunnittelu ja valaistus.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO:  Nokialle valmistuvan uuden omakotitalon 3D-myyntikuvat ennakkomarkkinointi myyntikäyttöön.
 • SISUSTUSSUUNNITTELU NOKIA, OMAKOTITALO:  Nokialle valmistuvan uuden omakotitalon suunnittelu, joka toteutetaan  3D-kuvien avulla. Sisustussuunnittelu sisältää pintasuunnittelun, materiaaliluettelon määrineen, kiintokalustekonsultoinnin (kuvamateriaalien avulla sisällytettynä 3D-kuviin). Suunnitelma sisältää myös takan ja portaiden konsultoinnin kuvissa, sekä valaistussuunnittelun korjaukset, että lisävalaistuspisteet valaisimineen. 
 • SISUSTUSSUUNNITTELU MYYMÄLÄ, SOMERO: Somerolla sijaitsevan myymälän artikkelisuunnittelua ja Layout kiintokalustesuunnittelu.
2017 referenssit
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilassa sijaitseva kivitalon. Suunnittelun jatkoa. Valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Luxus omakotitalon ulkovalosuunnittelu, terassin valaistussuunnittelu, sekä pihavalaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Vuoreksessa sijaitseva kivitalo/hirsitalon yhdistelmä. Suunnitteluun jatkoa. kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu sisällä ja ulkoa, terassien suunnittelu ja huonekalujen suunnittelu, sekä sijoittelu.
 • SUOMEN KODINVAIHTAJAPISTE OY: kohde Tampere Linnainmaa, tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja wc.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilan omakotitalon suunnitteluun jatkoa… Kohde olohuone, eteinen, wc/suihkutila, makuuhuone ja vaatehuone. Kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja.pintasuunnittelu.
 • RIVITALO TAMPERE: Ikurissa sijaitseva uusi rivitalo-osakkeen pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu konsultoinia materiaaleista, saunan suunnittelu, pesuhuoneen ja saunan valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO IKAALINEN: Kaksikerroksisen kivitalon konsultointia, suunnittelun jatkoa…. materiaalit.
 • OMAKOTITALO NOKIA: Omakotitalon keittiön, kodinhoitohuoneen, wc tilojen pintasuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu konsultointia.
 • KERROSTALOASUNTO TAMPERE: Tammelassa sijaitsevan kerrostaloasunnon pintasuunnittalu ja valaistuskonsultoinia.
 • KESÄMÖKKI + MUUT RAKENNUKSET YLÖJÄRVI: Kurussa sijaitseva kesämökki ulkorakennuksineen. Niiden pintasuunnittelua ulkopuolelta, ja kesämökin värisävyt myös sisäpuolelta. Konsultointia ehdostukseen.
 • KERROSTALO YLÖJÄRVI: Soppeenmäessä oleva kerrostalon asunnon täysremontti. Tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunittelu, ja kalustesuunittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Lamminpäässä sijaitseva omakotitalon pintasuunnittelukonsultointia yläkerrassa ja alakerrassa. Huonekalujen uudelleen sijoittelu, sekä uusien huonekalujen suunnitelma. Myös mattosuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Lempiäniemessä sijaitseva omakotitalon keittiö ja eteisaulan suunnittelu. Sisältää kiintokalustesuunnittelun, pintasuunnittelun ja valaistussuunnittelun, sekä huonekalustesuunnittelun.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Haavistolle uudiskohteeksi tulevan omakotitalon 3D-suunnittelu, sekä konsultointia materiaaleista.
 • AURINKOPIHA SPA ESPOO: Kuntosali ja kylpylä kohteen pintasuunnittelu ja kalustesuunnittelu. Uudelleen visualisointi.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Vuorekseen tuleva uudisomakotitalo. Suunnittelu sisältää pintasuunnittelun, kiintokalustesuunnittelun, ulkosävysuunnittelun ja valaistussuunnittelun sisältä, sekä ulkoa. Myös kalusteiden sijoittelua.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Omakotitalon pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, sekä valaistussuunnittelu pesuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, sekä molempiin wc tiloihin.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Soppeenmäessä sijaitsevaan omakotitaloon suunnittelun jatkoa… vuorossa teinitytön oma huone. Pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu sekä valaistussuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO TAMPERE: Villilässä sijaitseva koko rivitaloasuntoon (paitsi sauna ja keittiö)  pintasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja kalusteiden sijoittelua.
 • PARITALO KANGASALA: Paritalon toisen päädyn totaalinen saneeraus runkorakenteisiin asti. Tilasuunnittelulla vaihdettiin wc.n ja portaiden paikka, myös olohuoneen ja ruokailutilojen paikat keskenään.  Suunnitelmaan sisältyi kaikki eli kiintokalustussuunnittelu, valaistussuunnittelu, pintasuunnitettelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Metsäkylään sijoittuva koko uudiskohteen pintasuunnittelu, sekä kiintokalustesuunnittelun ja valaistuksen konsultointia. Marocco tyylinen koti.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Kauraslammella sijaitseva omakotitalon suunnittelun jatkoa… Nyt vuorossa pintasuunnittelu lasihuoneeseen, molempiin wc tiloihin, pesuhuoneeseen ja saunaan, sekä valaistussuunnitelma koko taloon.
 • OMAKOTITALO HELSINKI: Saneerauskohteen valaistuskonsultointia, sekä koko omakotitaloon pintasuunnittelu, sekä materiaalien hankinta.
 • PUUTOIMI TAPIO OUTINEN OY YLÖJÄRVI: Myymälä lauantai-sisustuspäivä liikkeessä, asiakkaiden konsultointia.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Vuoreksessa sijaitsevan kiviomakotitalon pintasuunnittelu, sekä kiintokaluste ja valaistuskonsultointia.
 • KERROSTALOASUNTO TAMPERE: Ratinassa sijaitsevan kerrostalokaksion pintasuunnittelu, sekä kalustussuunnittelu, ja valaistuskonsultointia.
 • PARTURI NÄYTEIKKUNA TAMPERE: Keskustassa sijaitsevan parturiliikehuoneistoin näyteikkunastailaus konsultointi. Valaistus ja pintamateriaalit, sekä vaihtuvat somisteet. Konsultointia ikkunateippaukseen ja muuhun visuaaliseen ilmeeseen.
 • KIINTEISTÖVÄLITYSTOIMISTO TAMPERE: Ison kiinteistövälitysitilan tilasuunnittelu, sekä kalusteiden sijoittelu koko toimistotilaan.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Raholassa sijaitsevan omakotitalon yläkerran tilasuunnittelu. Seinien muutoksia, yhdestä huoneesta kaksi huonetta, valaistusta ja huonekalusijoittelua.
 • KERROSTALOASUNNON KAKSI ERILLISTÄ OSAKETTA, HELSINKI: Erikoisluvalla kerrostalon kellarikerroksen (varasto, pyykkitupa yms. tilat) muutetaan kahdeksi luxus asunnoksi. Tumman puolen asunnossa on oma erillinen sisäänkäynti, ja vaalea asuntoon mennään yleiskäytävien kautta. Molempiin asuntoihin tulee oma takapiha. Arkkitehdin kuviin muutoksia saunan paikkaan, kulkuihin ja seiniin liittyen. Molempiin asuntoihin sisältyy tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja sijoittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Pohtolassa sijaitsevan omakotitalon keittiön saarekkeen suunnittelu. Suunnittelu sisälsi kolme eri variaatiota saarekkeesta. Suunnitteluun sisältyi olohuoneen ja lastenhuoneen tilamuutos, olohuone ja ruokailutilaksi. Tästä myös kolme eri variaatiota katsottavaksi. Lisäksi Suunnittelu sisältyi valaistuspaikka ehdotukset ja kevyt pintamateriaalisuunnitelma.
 • OMAKOTITALO KYRÖSKOSKI: Ison 300m2 omakotitalon tilasuunnittelu täysin uusiksi. Seinien ja tilojen muutoksia. Suunnitteluun sisältyy myös kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalusteiden sijoittelu.
 • KERROSTALO TAMPERE: Pyynikillä sijaitseva kerrostaloasunnon lastenhuoneen suunnittelu. Pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja valaistus, sekä tekstiilisuunnittelu. Suunnittelu sisälsi jalkapallohuoneen pojalle.
2016 referenssit
 • SUOMEN KODINVAIHTAJAPISTE OY: Kohteessa pintasuunnitelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • SP-KOTI TAMPERE: Keskustassa sijaitseva toimiston kiintokalustesuunnittelu, kalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu, sekä kevyt pintasuunnittelu. Myös Ulkoikkunateippaussuunnittelu vaihtoehtomalleilla.
 • KEBAB RAVINTOLA NUPELDA TAMPERE: materiaalihankita, valaisimet.
 • KERROSTALOASUNTO FORSSA: Kerrostaloasunnon valaisinhankinta kauttani.
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Niemen alueen vierashuoneen ja olohuoneen pintasuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Siivikkalan rivitaloasunnon valaistussuunnitelma.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Uudiskohteen omakotitalon pintasuunnitteluun jatkoa.
 • KERROSTALO TAMPERE: Armonkallion kerrostaloasunnon (paitsi mh ja wc) pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO HÄMEENKYRÖ: Omakotitalon kodinhoitohuoneen, wc/pesuhuoneen ja makuuhuoneen, sekä olohuoneen tilasuunnittelu. Näihin tiloihin myös pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Lisäksi pintasuunnittelua ja kalustesuunnittelua eteiseen, sekä tuulikaappiin  ja lastenhuoneisiin konsultointia.
 • KERROSTALOASUNTO TAMPERE: Asuntoon pintasuunnittelu ja konsultointia.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Teollisuusalueella oleva omakotitalon keskikerroksen makuuhuone ja kellarikerros (varasto) muutetaan asuinkäyttöön. Tilasuunnittelulla pesuhuone, sauna, wc, baari / oleskelutila, kirjasto, varasto, kuntoilutila ja työhuone. Suunnittelu sisältää myös pintasuunnittelun, kalustesuunnittelun ja valaistuksen, sekä ehdotuksia huonekaluista, sekä niiden sijoittelun.
 • KODINVAIHTAJA PISTE OY, RIVITALOASUNTO TAMPERE: Pyynikillä sijaitseva vanhantyylinen luhtiasuntotyylinen rivitalo. Tilamuutoksia alakerrassa. Suunnitteluun sisältyy lastenhuone, aula, eteinen, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä wc yhdistelmä. ja yläkerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone ja pieni wc. Kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu alakertaan, sekä vaatehuoneen vanhojen ovien hankinta.
 • KERROSTALO NOKIA: Kerrostalon tilasuunnittelu keittiössä, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja sijoittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • PARITALO SOMERO: Someron keskustassa olevan ison paritalon pohjakuvan puhtaaksi piirtäminen myyntiä / myynti-ilmoitusta varten.
 • OMAKOTITALO SOMERO: Someron keskustassa sijaitsevan ison kolmikerroksisen omakotitalon pohjakuvien piirtäminen (ei ollut olemassa) ja huonekalujen sijoittelu muuttoa varten. Pohjakerroksen tilasuunnittelu kokonaisuudessaan. Tilaan suunniteltiin pesuhuone, wc, sauna, tilanjakaja, oleskelutila, jaettu kodinhoitohuonetila arkikäytölle ja rentoutumiseen (sisältää takan), sekä veranta. Tilasuunnittelun lisäksi alakertaan tuli valaistussuunnitelma, kiintokalustesuunnitelma, sekä takka ja materiaalikonsultointia.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilassa sijaitseva kivitalon tilasuunnittelu, seinän muutoksia, takan paikan vaihto, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu sisällä ja ulkona, pintasuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Soppeenmäessä sijaitseva omakotitalon tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesuunnittelu, sekä sijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Soppeenmäen omakotitalon keittiön, olohuoneen, eteisen, takkahuoneen ja sisääntulokuistin suunnittelu. Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussunnittelu, huonekalusuunnittelu ja huonekalusijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilan omakotitalon suunnittelun jatkoa. Lastenhuoneet. Pintasuunnittelua ja kalustesuunnittelua.
 • KALUSTETALO JUURIKIVI, RAISIO: Myymälästailausta, huonekalujen myyntiä ja huonekalujen suunnittelua asiakkaiden koteihin, sekä toimistoihin.
 • KESÄMÖKIN LAAJENNUS SOMERO: Somerolla sijaitseva 70-luvun kesämökki laajennettiin ylöspäin. Suunnitelmaan kuului tilasuunnittelu yläkerrassa, valaistussuunnittelu, ulko-ovi, takorautakaiteet parvekkaalla, kierreportaat sisällä,  pintasuunnittelu, sekä kalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO MARTTILA: Kalustesuunnitelma ja tekstiilisuunnitelma olohuone, keittiö ja eteinen.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Mutalassa sijaitseva omakotitalon keittiön, eteisen, tuulikaapin, olohuoneen pintasuunnittelu ja valaistus, sekä konsultointia kiintokalusteista. Huonekalujen suunnittelu ja sijoittelu, sekä myöhemmin tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Linnainmaan omakotitalon suunnittelun jatkoa.. Vuorossa yläkerran wc/pesuhuone. Pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä erikois-suihkukaapin suunnittelu.
 • KERROSTALON PORRASKÄYTÄVÄT JA AULAT, TAMPERE: Pyynikillä sijaitsevan kerrostalon porraskäytävien, aulojen ja yleistilojen värisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO HELSINKI: Uudiskohteen omakotitalon suunnittelu, tilasuunnittelu sisältäen seinien ja takan siirtoa. Kiintokalustesuunnittelua, pintasuunnittelua, valaistussuunnittelua sisältä ja ulkoa, kalustesuunnittelua ja sijoittelua.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Ylisellä sijaitsevan omakotitalon pintasuunnittelu, kiintokalustesuunittelu, valaistussuunnittelu, kalustesuunnittelu ja sijoittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Kuljun vieressä oleva omakotitalon olohuoneen ja keittiön pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesuunnittelu, sekä sijoittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Vuoreksessa sijaitseva kivitalo/hirsitalon yhdistelmä. Tilasuunnittelulla rakenteisiin muutoksia, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu sisällä ja ulkoa, terassien suunnittelu ja huonekalujen sijoittelu. BLOGI: Kontiohirsitalo.com
 • RIVITALOASUNTO RUUTANA: Ruutanassa sijaitsevan kaksikerroksisen rivitalon keittiösuunnittelu, valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja sijoittelu, sekä konsultointia.
 • SUOMEN KODINVAIHTAJAPISTE OY: kohde Tampere, tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja wc. (ensimmäinen kohde)
 • SUOMEN KODINVAIHTAJAPISTE OY: kohde Tampere, tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja wc. (toinen kohde)
 • OMAKOTITALO IKAALINEN: Kaksikerroksisen kivitalon konsultointia, muutamaan otteeseen. Konsultointi sisältää kaikki materiaalit omakotitalossa, sekä kiintokalusteiden sijoittelua ja valintaa.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Omakotitalon suunnittelun jatkoa. Konsultointia olohuoneeseen, sekä eteiseen. Värisävyt ja ajatukset yleisilmeeseen.
 • OMAKOTITALO SOMERO: Someron omakotitalon olohuoneen pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO SOMERO: Someron omakotitalon olohuoneen ja eteiseen kalustesuunnittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Linnainmaalla sijaitseva omakotitalon sauna, pesuhuone /kodinhoitohuone, vierashuone, eteinen, tuulikaappi, wc, olohuone ja makuuhuone, sekä portaat. Kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä kalusteiden sijoittelu.
 • SUOMEN KODINVAIHTAJAPISTE OY: Valkeakoski, toimistojen tilasuunnittelu,  liukuovien kanssa tilojen erottelu toisistaan, kiintokalustesuunnittelu, kalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • KEBAB RAVINTOLA NUPELDA TAMPERE: Kebab ravintolan terassisuunnittelu, kalustesuunnittelu, julkisivu ja markiisit.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Metsäkylässä sijaitseva uudiskohde omakotitalon pintasuunnittelu, sekä valaistuskonsultointi.
 • SUOMEN KODINVAIHTAJAPISTE OY:  Teiskossa sijaitsevan wc.n 3D-kuvat
 • KERROSTALO TAMPERE: Amurissa sijaitseva isokerrostalo-osake. Tilasuunnittelulla huonejärjestelymuutoksia. Makuuhuoneen, eteisaulan, keittiön, olohuoneen, ruokailuhuoneen, työhuoneen sekä mediahuoneen pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
2015 referenssit
 • HALLIVUOKRAUKSEN TOIMISTOTILAT YLÖJÄRVI: Ylöjärven Soppeenmäen teollisuusalueen toimistotilaan ja taukohuoneeseen tekstiilisuunnittelu.
 • SUOMEN KOTI RAKENNUTTAJAT SKR OY UUDISKOHDE KANGASALA: Uuden omakotitalon pintasuunnittelu. (ensimmäinen kohde)
 • KERROSTALOASUNTO TAMPERE: Keskustan yksiön asunnon kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja pintasuunnittelu, sekä kalusteiden sijoittelu.
 • ESPANJAN ASUNTO-OSAKE: Keittiön kiintokalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Lamminpään omakotitalon kiintokalustesuunnittelu keittiö, sekä pintasuunnittelu ja valaistus. Myös konsultointia olohuoneesta ja eteisestä.
 • OMAKOTITALO NOKIA: Keittiön kiintokalustesuunnittelu ja pintasuunnittelu.
 • SUOMEN KOTI RAKENNUTTAJAT SKR OY UUDISKOHDE KANGASALA: Uuden omakotitalon pintasuunnittelu (toinen kohde)
 • RIVITALO TAMPERE: Villilässä sijaitseva kaksikerroksisen rivitalon keittiö, olohuone ja eteistilan pintasuunnittelu ja konsultointia kalusteista.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Rintamamiestalon keittiösuunnitteluun jatkoa… Vuorossa ruokailutila, olohuone, eteinen, portaat, yläkerran aula ja makuuhuoneet. Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Siivikkalan alueella oleva rivitaloasunto. Isosta rivitalosta tehtiin Loft -asunto. Keittiönsuunnitteluun lisävinkkejä ja konsultointia. Muuhun asuntoon tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesuunnittelu & sijoittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Linnainmaan alueella oleva omakotitalon takkahuoneen, olohuoneen, eteisen, ja portaiden pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja olohuoneen kalusteiden sijoittelua.
 • RIVITALOASUNTO TAMPERE: Ikurin alueella olevan rivitaloasunnon pintasuunnittelu ja keittiösuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Järvensivun alueella olevan omakotitalon keittiösuunnittelu vaihtoehtoja (kaksi erilaista versiota), lattiasuunnittelu, pintasuunnittelu keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneeseen ja työhuoneeseen, sekä wc tilaan.
 • SUOMEN KOTI RAKENNUTTAJAT SKR OY UUDISKOHDE, NOKIA: Uuden omakotitalon pintasuunnittelu (kolmas kohde)
 • SUOMEN KOTI RAKENNUTTAJAT SKR OY UUDISKOHDE, PIRKKALA: Pirkkalassa sijaitsevan kiviomakotitalon suunnittelu. Suunnittelu sisälsi tilasuunnittelun ja muutokset arkkitehdin tekemiin kuviin. Lisäksi suunnittelu sisälsi kiintokalustesuunnittelun, kalustesijoittelun, pintasuunnittelun sisällä ja ulkona, sekä valaistussuunnittelun sisällä ja ulkona. Myös terassien suunnittelut, tavallinen terassi ja kattoterassi. casa23blogi.blogspot.fi
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Lamminpäässä oleva monikerroksinen omakotitalon takkahuone, eteisaula, makuuhuone, vaatehuoneen ja wc tilan pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, sekä kalustesuunnittelu ja sijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Lempiäniemen alueella oleva omakotitalon konsultointia pintamateriaaleista, ja huonekaluista. Sisältää pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen, keittiön, olohuoneen ja muut makuuhuoneet. Materiaalin tilaus.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Takamaalla sijaitsevan omakotitalon olohuoneen, keittiön, eteisen, takkahuoneen ja makuuhuoneen pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • RATSASTUSKESKUS KANGASALA: Ratsastuskeskuksen sosiaalitilan, pukutilojen, toimistotilan ja aulan pintasuunnittelu, sekä keittiönurkkauksen kiintokalustesuunnittelu.
 • RIVITALO YLÖJÄRVI: Haaviston alueella oleva rivitalon keittiökonsultointia väreihin ja materiaaleihin, huonekalusijoittelun konsultointia, sekä myöskin valaistukseen.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Omakotitalon keskikerroksen suunnittelu sisältäen valaistussuunnittelun, keittiösuunnittelun, pintasuunnittelun, kalustesuunnittelun ja sijoittelun.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Omakotitalon kiintokalustesuunnittelu ja pintasuunnittelu, sekä valaistussuunittelu wc tilaan ja kodinhoitohuoneeseen.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Uudiskohteen omakotitalon pintasuunnittelu, sekä konsultointia valaistuksesta.
 • RAVINTOLA SARVI, KYRÖSKOSKI: Tilasuunnittelu baarinpuoli ja ruokailupuoli, sekä baaritiski, valaistus ja pintasuunnittelu, sekä kalusteiden entisöimistä.
 • RIVITALOASUNTO LEMPÄÄLÄ: Lempäälässä sijaitsevan kaksikerroksisen rivitaloasunnon pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kalustesuunnittelu ja sijoittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • ISO KARTANO YLÖJÄRVI: Viljakkalassa oleva iso kartanotalon pintasuunnittelua ja konsultointia.
 • KEBAB RAVINTOLA NUPELDA TAMPERE: Nekalassa sijaitsevan Kebab ravintolan pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu (baaritiski) ja kalustesuunnittelu, sekä sijoittelu.
 • TOIMISTOTILA KODIKSI SOMERO: Someron keskustan toimistotila muutettiin asuinkäyttöön. Tilamuutos koko asuntoon, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja huonekaluhavainnointi kuviin.
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Siivikkalan alueella oleva rivitaloasunnon totaalinen keittiön muodonmuutos, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Takamaalla sijaitsevan omakotitalon takkahuoneen suunnittelu. Pintasuunnittelu, takkasuunnittelu ja kalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO HÄMEENKYRÖ: Hirsitalon omakotitalon konsultoinia wc tilaan ja olohuoneeseen, sekä kodinhoitohuoneeseen. (Vanha suunnittelukohteeni)
 • PARITALO YLÖJÄRVI: Uudiskohteen paritalon mainoskuvia ulkoa ja sisältä, molemmista päädyistä.
2014 referenssit
 • KERROSTALO TAMPERE: Keskustan iso arvohuoneiston kerrostaloasunto (yli 100m2) pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu, kiintokalusteet ja kalusteiden järjestelyä.
 • KERROSTALO TAMPERE: Tammelan kerrostaloasunto, tekstiilisuunnittelua, kalustesuunnittelua ja yhdessä kaupassa käyntiä, sekä konsultointia.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Uudiskohde. Pintasuunnittelu ja visuaalista suunnittelua omakotitalon ulkoasuun tontilla.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilan omakotitalon keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone ja saunan pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • ISO KARTANORAKENNUS JUUPAJOKI: Iso asuinrakennus, keittiösuunnittelun jatkoa edelliseen, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, ja eteistilat. Pintasuunnittelu, tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Koko asunnon huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO VALKEAKOSKI: Valkeakoskella sijaitsevan keskikerroksen pintasuunnittelu ja kalustesuunnittelu, sekä kiintokalustesuunnittelu.
 • RIVITALO TAMPERE: Monikerroksisen rivitalon pesuhuone, pukuhuone ja sauna. Pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu. (Vanha suunnittelukohteeni jo parin vuoden takaa, silloin tehtiin kaikki muut huoneet.)
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Laadunalueen rivitalosunto, kaksikerroksinen. Koko asunnon pintasuunnittelut ja wc, eteinen ja makuuhuoneen kiintokalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO KANGASALA: Vanhan asunnon saneeraus ja uuden päädyn laajennus. Kaikki uusiksi. Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, kalustesuunnittelu, kalusteiden entisöintiä, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Metsäkylän omakotitalon kiintokalusteet, pintasuunnittelu ja valaistus.
 • RIVITALOASUNTO HALLILA: Pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja wc kalusteiden kiintokalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Linnainmaan uudiskohteen valaistussuunnittelu ja pintasuunnittelu.
 • VANHUSTENTALON ASUNTO: Petsamon vanhustentalon asunnon kalustus ja stailaus.
 • OMAKOTITALO KANGASALA: Rintamamiestalon alakerrasta vanhan New York tyylinen loft tila. Sisältää keittiön, mediahuoneen, oleskelutilan, eteisaulan, työtilan ja makuuhuoneen, vaatehuoneen ja wc tilan. Kaikki suunnittelu: Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunittelu ja kalustesuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO YLÖJÄRVI: Asuintilan keittiön materiaalisuunnittelu, pintasuunnittelu, olohuone ja vierashuone, sekä kaksi muuta makuuhuonetta.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilan omakotitalon konsultointia valaistukseen ja stailaukseen liittyen. Myös materiaalien tilauksia.
 • OMAKOTITALO KANGASALA: Materiaalinen valinnat, laatat ja valaistus yhteen huoneeseen.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Lempiäniemen alueella omakotitalon saneeraussuunnittelu. Keittiön, olohuoneen, työhuoneen ja makuuhuoneen pintasuunnittelu ja valaistus, sekä tekstiilit.
 • RIVITALOASUNTO PIRKKALA: Kaksikerroksisen rivitalon eteinen, olohuone, ruokailutila, aula, kodinhoitohuone, takkahuone, pesuhuone ja saunan pintasuunnittelu ja kiintokalusteet.
 • PARITALO YLÖJÄRVI: Veittijärven rannalla olevan kaksikerroksisen paritalon suunnittelu suoraan asiakkaille rakennusvaiheessa. molemmat päädyt. Tilasuunnittelu, valaistussuunnittelu sisällä ja ulkoa, kiintokalustesuunnittelu ja pintasuunnittelu, myös kalusteiden sijoittelua.
 • OMAKOTITALO SASTAMALA: Häijään alueella oleva omakotitalo purettiin runkoon asti. Kaikki uutta. Tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, takkasuunnittelu, valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Teollisuusalueella oleva uusi omakotitalo. Pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu sisällä ja ulkoa, terassisuunnnittelu, sekä huonekalusijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Teollisuusalueella oleva hirsitaloon keittiösuunnittelua, valaistus- ja tekstiilikonsultointia.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Jo ennestään vanha suunnittelukohteeni suunnittelun jatkoa. Nyt vuorossa on kolme makuuhuonetta ja wc. Kiintokalustesuunnittelua, pintasuunnittelua, valaistussuunnittelua, kalustesuunnittelua, sekä tekstiilisuunnittelu-konsultointia.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Kauraslammen omakotitalon asunnon puolikkaan suunnittelua. Tilasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, valaistussuunnittelua ja pintasuunnittelua, sekä kalusteiden sijoittelua.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Mäkkylän alueella olevan rintamamiestalon kodinhoitohuoneen, pesuhuone/wc tilan  ja sauna suunnittelu. Kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja pintasuunnittelu.
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: Omakotitalon pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesuunnittelu kokonaisuudessan.
 • PIEN-OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Metsäkylään rakennettavaan uudiskohteeseen pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kalustesijoittelu.
 • ISO KARTANORAKENNUS JUUPAJOKI: Iso asuinrakennus, jatkoa suunnitteluun. Kartanon toinen puolikas sisältäen makuuhuoneita 2 kpl. ison salin, kaksi isoa eteisaulaa (toinen pääty vuorostaan) ja wc sekä kirjasto/työhuonetila. Pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja kalusteiden sijoittelua.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Rintamamiestalon keittiön kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja pintasuunnittelu.
2013 referenssit
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  tekstiilit
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, AMURI: kaksi vaihtoehtoista keittiösuunnitelmaa, korjattu tai kokonaan uusi vaihtoehto
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, ATALA: tekstiilisuunnitelma, kalustesuunnitelma
 • NUORISOKOTI, KANGASNIEMI: 560m2, kalustesuunnittelu sekä oheismateriaalit
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Uudiskohteen omakotitalon valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu
 • RIVITALO TAMPERE: Uudiskohde rivitalon pintasuunnittelu, 2 erillistä asuntoa ja niiden pintamateriaalit.
 • OMAKOTITALO HÄMEENKYRÖ: Uusi hirsitalo, omakotitalo, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, takka ja metallikaiteet parvelle sekä huonekalusuunnittelu/tilasuunnittelu.
 • NUORISOKOTI, KANGASNIEMI,  560m2:  huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Iso uusi omakotitalo Ylöjärven Asuintilassa, Tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu ja kalusteiden sijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Haaviston alueen omakotitalon tekstiilisuunnittelu
 • KERROSTALOASUNTO YLÖJÄRVI: Stailaus, valaistussuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO HALLILA: Tilasuunnittelu ja pintasuunnittelu, valaistus ja huonekalujen sijoittelu.
 • OMAKOTITALO TEISKO: Konsultointi ja stailaus
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Metsäkylässä sijaitsevan omakotitalon tilasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja tekstiilit.
 • KERROSTALO TAMPERE: keittiösuunnittelu, eteinen, makuuhuone, olohuone, kiintokalusteet, pintasuunnittelu ja vähän valaistusta.
 • OMAKOTITALO HÄMEENKYRÖ: Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunittelu, tekstiilisuunnittelu  ja konsultointia kiintokalustesuunnittelusta.
 • OMAKOTITALO RUUTANA: pintasuunnittelua koko asuntoon.
 • OMAKOTITALO KANGASALA: Uudiskohde, kaksikerroksinen omakotitalo. Tilasuunnittelu, valaistussuunnittelu sisällä ja ulkovalaistus, terassisuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • KERROSTALOASUNTO HERVANTA: Konsultointi
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilan omakotitalo, konsultointia valaistuksesta, huonekaluista ja huonekalujen sijoittelusta.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Linnainmaan uudiskohteen kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO SASTAMALA: Häijään alueella oleva vanhempi omakotitalo, täydellinen saneeraus, myös autotallista tehtiin makuuhuone, tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • KERROSTALO ASUNTO TESOMA: Eteisen ja olohuoneen valaistussuunnittelu ja pintasuunnittelu, konsultointia huonekalujen sijoittelusta.
 • OMAKOTITALO YLÄJÄRVI: Takamaan omakotitalon pesuhuoneen, pukuhuoneen, takkahuoneen ja olohuoneen pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Takamaan uudiskohde, kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu koko omakotitaloon.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Metsäkylässä suunnittelemaani omakotitaloon (kaikki) suunniteltiin nyt myöhemmin lasiterassi, kalusteet ja valaistus.
 • NUORISOKOTI, KANGASNIEMI: 560m2, valaistussuunnittelu
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Uudiskohde, hirsitalo Takamaalla, tilasuunnittelu, pintasuunnittelu sisältä ja ulkoa, kiintokalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu, huonekalujen sijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Haavistolla olohuoneen, makuuhuoneen ja eteisen pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu ja valaistussuunnittelu
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Kiintokalustesuunnittelu, kodinkonesuunnittelu (konsultointi), pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Uudiskohteen omakotitalon kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu sisältä ja ulkoa, sekä pintasuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Haaviston alueen omakotitalon keittiökonsultointia ja keskikerroksen  pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • OMAKOTITALO RUUTANA: Kaksikerroksisen omakotitalon valaistussuunnittelu, pintasuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja sijoittelu, sekä tekstiilisuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO EPILÄ: Pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja kiintokalustesuunnittelu.
 • KERROSTALOASUNTO TAMPERE: Tesoman kerrostalon pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • RIVITALOASUNTO KANGASALA: Uusi rivitaloasunto kaksikerroksinen. Pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu ja tekstiilisuunnnittelu.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu ja konsultointi.
 • SP-KOTI KIINTEISTÖVÄLITYS TAMPERE: Lielahti tilan tilasuunnittelu, kiintokaluste- ja kalustesijoittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Asuintilan olohuoneen, takkahuoneen ja aulan pintasuunnittelu.
 • YLÖJÄRVEN JÄÄHALLI: Yksityistilan tilasuunnittelu, pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO HÄMEENKYRÖ: Siurossa valmistuva uusi hirsiomakotitalon pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • SUOMEN AMMATTILIITTOJEN KESKUSJÄRJESTÖ SAK RY, TAMPERE: Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja irtokalustesuunnittelu, sekä järjestely.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Tehdasalueen hirsitalon pintasuunnittelu myyntiä varten.
 • RIVITALO TAMPERE: Koko rivitalon pintasuunnittelu myyntiä varten.
 • KESÄMÖKKI / HUVILA TEISKO: Teiskossa sijaitsevan uudiskohde mökin suunnittelu. Koko mökin pintasuunnittelu sisältä ja ulkoa. Myös konsultointia muista piharakennuksista.
 • OMAKOTITALO TAMPERE: Pohtolan omakotitalon pintasuunnittelu ja valaistussuunnittelu.
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI: Haavistolla omakotitalon pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, huonekalusuunnittelu ja tekstiilisuunnittelu.
 • SUOJÄRVEN SUKLAATILA: Teivon ABC:n myymälän konsultointia.
 • KERROSTALO ASUNTO TAMPERE: Keskustan kerrostaloasunnon valaistus ja pintasuunnittelu, sekä olohuoneen kalustus.
 • RIVITALOASUNTO TAMPERE: Hyhkyn rivitaloasunto, kaksikerroksinen. Kaikki uusiksi. Tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, porrassuunnnittelu, kiintokalustesuunnittelu, sekä huonekalujen sijoittelu.
 • SIIPIWEIKOT OY TAMPERE: Alakerran tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, valaistussuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu ja kalustesuunnittelu, sekä portaat sekä, niiden valaistus.
2012 referenssit
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, LEMPIÄNIEMI: valaistus, huonekalujen järjestely, kiintokalustesuunnittelu
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, TAKAMAA:  pintamateriaalisuunnittelu
 • OMAKOTITALO, URJALA: ruokailutila, käytävät, kirjastohuone ja kuisti, työhuone ja vierashuone; pintasuunnittelua, tekstiilisuunnittelua, valaisimet ja kiintokalusteiden sekä irtokalusteiden konsultointia
 • RAVINTOLA, PALOWOUTI, YLÖJÄRVI: disco ja tanssipuoli: remontointi -konsultointia ja materiaalien hakua, edellistä suunnitelmaa muokkaamalla
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, KOIVISTONKYLÄ:  makuuhuone, eteinen, keittiö, olohuone ja työhuone, pintamateriaalit, valaistus, ja kalusteet, sekä tekstiilit
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, POHTOLA: pinta-, kiintokaluste-, valaistussuunnitelma, sekä huonekalut olohuoneeseen
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO: tilasuunnittelua, kiintokalustesuunnittelua, (entinen paritalo)
 • OMAKOTITALO YLÖJÄRVI, ASUINTILA:  olohuoneen väri ja tekstiilisuunnitelma
 • OMAKOTITALO NOKIA: olohuoneen väri ja tekstiilisuunnitelma, sohva
 • OMAKOTITALO PIRKKALA: sauna, pesuhuone, pukuhuone, wc tilan suunnittelu, pintamateriaalit, valaistus, tilasuunnittelu, huonekalut
 • OMAKOTITALO, PIRKKALA: sauna, pesuhuone, keittiö, eteinen, tuulikaappi, olohuone, makuuhuoneet x 3, tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiinto- ja irtokalustesuunnittelu, valaistus, tekstiilit
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, TAKAMAA:  250 m2 tila-, pintasuunnittelu, valaistus ja valaisimien paikat, kiintokaluste-, kalustesuunnittelu
 • SP-KOTI, TAMPERE: keskustan tila- ja kalustesuunnittelu, sekä kevyt pintasuunnittelu.
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  stailausvinkit, myyntikohde, keittiösuunnittelu
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, TAKAMAA:  valaisimet, huonekalu ja pintamateriaali konsultointia, osittain huonekaluja
 • MAINOSTULOSTEET.FI: mainoskuvia heidän omaan mainontaan.
 • TOINEN MAINOSTOIMISTOPROJEKTI, NOKIAN SÄHKÖTALO OY, LAMPPUKAUPPA,FI:  talonpohjakuva/käyttötapahaku
 • OMAKOTITALO, KANGASALA: valaistuskonsultointia, sekä valaisimet ja paikat
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, VAHANTA:  konsultointia viimeistelemisessä, tekstiilit
 • HIRSITALO, HÄMEENKYRÖ: tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu (paitsi keittiö), huonekalusuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, valaistus ja valaisimien paikat
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI: konsultointia, keittiösuunnittelu korjaavana tai uusi vaihtoehto, materiaalit, valaisimet, maali
 • KERROSTALOHUONEISTO, NOKIA: tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kiintokaluste- ja huonekalusuunnittelu, valaistus ja tekstiilit, eteinen, makuuhuone, keittiö osittain, olohuone, pesuhuone/wc/khh ja sauna
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, AMURI: pinta- ja kiintokalustesuunnitelma, keittiö, vaatehuone, eteinen, makuuhuone, olohuone, wc
 • PARITALO, YLÖJÄRVI, HIETASMÄKI: konsultointi, tekstiilit, tehosteet, valaistus
 • KERROSTALO KAKSIO, NOKIA:  suunnittelu kolmioksi, pinnat ja tilasuunnittelu, sekä keittiön kiintokalustesuunnittelu, pintasuunnittelu koko asuntoon
 • KERROSTALOHUONEISTO, LIELAHTI:  vieras/työhuoneen konsultointi
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, VAHANTA: stailausvinkit / konsultointi
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, ATALA: valaisin paikat ja valaisimet, keittiö/ olohuone, eteinen, porraskäytävä, halli sekä makuuhuone, pintasuunnitelma olohuone / keittiö, huonekalut, sekä tekstiilit
 • MAINOSTULOSTEET.FI: mainoskuvia; näyttelyt, tapahtumat, messut, sisustus sekä ulkomainonta
 • KERROSTALO KOLMIO, TAMPERE, VAPRIIKKI:  konsultointi, remontointi kokonaisuudessaan, valaistus, pintamateriaalit, tilasuunnittelu, huonekalut sekä tekstiilit
 • NUORISOKOTI, KANGASNIEMI,  560m2:  Pintasuunnittelu ja kiintokalusteet
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, ATALA: pintasuunnittelu erikoismaalauksin ja vain yhdellä tapetilla. (ei sisältänyt kosteiden tilan suunnittelua)  huonekalut, sekä sisustus/somistus neuvoja
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, TAKAMAA:  sisä – ja ulkovalaistus, pintasuunnittelu, tilasuunnittelu ja talotehtaan paketin muutoksia
 • OMAKOTITALO IKAALINEN: Omakotitalon olohuone, ruokailutila ja eteiseen pintasuunnittelu, sekä kalusteiden sijoittelu.
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, EPILÄ:  stailaus, valaisimia, konsultointia
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  pintasuunnittelu, materiaalit, valaistus ja valaisimet
 • KERROSTALO NELIÖ, TAMPERE, MULTISILTA:  pintasuunnittelu (ei kosteat tilat), kiintokalustesuunnittelu kosteisiin tiloihin, huonekalut ja valaisimet
 • KERROSTALO KAKSIO, TAMPERE, VUORES:  pintasuunnittelu, ja konsultointi
 • RINTAMAMIES-OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, KARHE: pintasuunnittelu (paitsi kosteat tilat), tilasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaisimet ja valaisinpaikat
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, HÄMEENPUISTO:  pesuhuone, kodinhoitohuone, wc tila, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu osittain
 • KERROSTALOHUONEISTO 150m2,TAMPERE, PYYNIKKI: pinta-, väri-, tila-, ja valaistussuunnittelu konsultointi
 • OMAKOTITALO, PIRKKALA, PIRKKALAN VENETSIA ALUE: 250m2 kivitalon tekstiilisuunnittelu
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, VAHANTA: makuuhuone, olohuone ja keittiö tilan pinta-, tekstiili-, kalustesuunnittelu ja akustiikka
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, SARANKULMA: valaistus-, kalustus-, materiaalisuunnittelu, konsultointi
 • PUUTOIMI TAPIO OUTINEN OY, YLÖJÄRVI: Puuta saunaan- päivä, konsultointia ja luentoja
 • RIVITALO HUONEISTO, TAMPERE, ATALA: makuuhuoneen ja työhuoneen pintasuunnittelu, sekä konsultointia
 • OMAKOTITALO, LEMPÄÄLÄ: tilasuunnittelu, pinta-, valaistus-, tekstiili-,  kalustuskonsultointia
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, ASUINTILA: 250m2 pintasuunnittelu kokonaan
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, ASUINTILA:  250m2 valaistuspaikat ja valaisimet
 • JHL-TOIMISTOTILA 250m2, TAMPERE: Suunnitelmaan jatkoa…. tekstiilisuunnittelu ja pienet viimeistelyt
 • RIVITALO KOLMIO, TAMPERE, HERVANTA:  pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, huonekalut, valaistus
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, ATALA:  pinnat, kiintokalusteet, kalusteet, valaistus, sekä tekstiilit
 • OMAKOTITALO, PINSIÖ:  pinnat, valaistus, sekä konsultointiapua huonekalujen järjestelemisessä
 • OMAKOTITALO, NOKIA: valaistus, sekä konsultointiapua huonekalujen järjestelemisessä
 • KERROSTALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI: (neliö) pinnat, konsultointiapua huonekalujen järjestelemisessä, sekä valaistuksessa
2011 referenssit
 • RIVITALO HUONEISTO, KANGASALA: olohuone, pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, tekstiilit
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, ONKINIEMI:  lasitettu parveke, kiintokalusteet lämpöpuusta puusepältä, kalusteet, tekstiilit, valaisimet
 • MONIKERROKSINEN RIVITALOASUNTO, TAMPERE, POHTOLA:  pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, kalusteet ja valaisimet
 • KAKSIKERROKSINEN RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, POHTOLA: konsultointi
 • OMAKOTITALO, IKAALINEN: olohuoneen ja ruokailuhuoneen, keittiön ja eteisen pinnat. Konsultointi huonekaluista ja valaisimista
 • RAVINTOLA PALOWOUTI, YLÖJÄRVI: pintasuunnittelu, kaluste – ja kiintokalustesuunnittelu, valaisimia
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, TESOMA: Olohuoneen konsultointi, wc kaluste- ja tilasuunnittelu
 • OMAKOTITALO, NOKIA: keittiö, eteinen ja olohuone
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, RAHOLA: pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen, wc:n ja saunan yhdistetty tila, pintasuunnittelu, kiintokalusteet, tilasuunnittelu
 • PALOWOUTI, TERASSI, YLÖJÄRVI:  edullisemmin, muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HERVANTA:  konsultointi yleisesti + olohuone, wc, makuuhuone, porraskäytävä
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, POHTOLA:  olohuone, porraskäytävä, eteinen, makuuhuone
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HERVANTA: eteinen, olohuone, keittiö, kodinhoitohuoneen,makuuhuoneen pintamateriaalit
 • RIVITALOHUONEISTO, LEMPÄÄLÄ:  keittiön kiintokalusteet ja materiaalit
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI:  keittiö, olohuone, porraskäytävä, eteinen, tuulikaappi, mh x2, wc
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, VEISU:  työhuone, pintamateriaalit, kalusteet
 • KAKSIKERROKSINEN KIVIOMAKOTITALO, PIRKKALA: valaistus, terassit, + pintasuunnittelu, kiintokalusteet, kalusteet, valaistus ja valaisinpaikat
 • RANTASAUNA, PIRKKALA: tilasuunnittelu, pintasuunnittelu, kalusteet
 • KAKSIKERROKSINEN RIVITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, LAADUNALUE:  kokonaisuudessaan, pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, valaistus, tekstiilit
 • OMAKOTITALO, URJALA:  olohuone, makuuhuone, keittiö,  pintasuunnittelu, kalusteet, kiintokalusteet, tekstiilit, valaistus
 • OMAKOTITALO, SASTAMALA: takkahuone, olohuone, eteinen ja keittiö sekä kodinhoitohuone, pintasuunnittelu
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HERVANTA:  kokonaisuudessaan, pintasuunnittelu, kalusteet
 • KAKSIKERROKSINEN RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HALLILA: kokonaisuudessaan
 • KAKSIKERROKSINEN RIVITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  keittiö konsultointi, olohuone, eteinen, 3 x makuuhuone
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, KEIJÄRVI: olohuone, konsultointi ja tekstiilit muualle asuntoon
 • KERROSTALOHUONEISTO, TAMPERE, HERVANTA:  pintamateriaalit wc, lattia, olohuone tapetit, listat
 • OMAKOTITALO, SASTAMALA:  pintamateriaalit, kiintokaluste- ja kalustekonsultointi
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, TAKAMAA:  kokonaisuudessaan (paitsi pesuhuone, sauna, wc)
 • OMAKOTITALO, PIRKKALA: wc, eteinen, keittiö uusi tila/kalustesuunnitelma, kodinhoitohuone, olohuone, valaistus
 • PARITALOASUNTO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  kokonaisuudessaan (paitsi sauna)
 • KERROSTALOHUONEISTO, KAKSIO, TORNIO: tilasuunnitelma, sekä tekstiilikonsultointi
 • OMAKOTITALO, SYYSKUU: verhot
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, VAHANTA:  uuden talon tila-muutossuunnitelma valmiiseen pohjaan, + pintasuunnittelu, kiintokalustekonsultointi, valaistuskonsultointi, kalustekonsultointi
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, HALLILA: vinttihuone teini-ikäisen pojan huoneeksi, pintasuunnittelu, tekstiilit, kalusteet, valaisimet
 • OMAKOTITALO, KANGASALA:  tuulikaappi, eteinen, keittiö, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, VEISU:  wcx3, porraskäytävä, oleskelutila/ kotiteatteritila, pesuhuone, sauna
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ: -Uuden omakotitalon tila-/muutossuunnitelma valmiiseen talopakettipohjaan, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, kalusteet, valaistus, valaisinpaikat, tekstiilit, konsultointia
 • PARITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, METSÄKYLÄ: valaistus, tekstiilit, huonekalut olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, konsultointi yleisesti
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HERVANTA:  pintamateriaalit, tapetit ja maalit
 • JHL TOIMISTOTILA, 250m2, TAMPERE:  tilasuunnittelu uudestaan, pintasuunnittelu,  kalusteet, kiintokalusteet, valaistus, oheismateriaalit
 • YLÖJÄRVEN MAISTELUTILA, MUTALA:  tilasuunnittelu, kalustus, pinnat ja valaistus, sekä myymälätiskin uudistus
2010 ja vanhemmat

2010

 • OMAKOTITALO, TAMPERE, VEISU:  olohuone, pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, valaisimet
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, SOPPEENMÄKI:  tilasuunnitelma: ylä- ja alakerta, oviaukkojen muutoksia, koko asunto lattiasta kattoon, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, kalusteet, valaisimet
 • KAKSIKERROKSINEN RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HYHKY:  pintamateriaalit, kalusteet, tekstiilit
 • OMAKOTITALO, PIRKKALA:  korkea olohuone, sekä keittiö yhdistelmä, pintasuunnittelu, kiintokalustesuunnittelu, valaistus
 • OMAKOTITALO, PIRKKALA: konsultointi olohuone ja eteinen
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, ASUINTILA: olohuoneen konsultointi
 • KAKSIKERROKSINEN RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, HYHKY: kokonaisuudessaan
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, TOHLOPPI:  pintasuunnittelu, kalustesuunnittelu, tekstiilit
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  tila- ja pohjasuunnittelu + kokonaisvaltainen suunnittelu
 • OMAKOTITALO, NOKIA:  pintasuunnittelu, kiintokalusteet, valaistus
 • RIVITALOHUONEISTO, LEMPÄÄLÄ:  olohuone ja eteinen, pintasuunnittelu, kiintokalusteet, kalusteet
 • RIVITALOHUONEISTO, TAMPERE, EPILÄ: wc ja muun asunnon konsultointi, kalusteet, valaisimet
 • OMAKOTITALO, TAMPERE, LINTUVIITA:  keittiö, eteinen, olohuone,Tampere, pintasuunnittelu, kalusteet, valaisimet
 • OMAKOTITALO, VIIALA: stailaus ja pinta-, sekä kalusteremontointi koko asuntoon, myyntikohde

2009

 • OMAKOTITALO, SOMERO:  sauna, pesuhuone, wc, kodinhoitohuone, takkahuone, käytävät ja viinikellari, sekä uima-allas terasseineen, Tilasuunnittelu, materiaalit, kalusteet, valaistus
 • OMAKOTITALO, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  olohuone ja työhuone, kalusteet, tekstiilit,  Ylöjärvi, Haavisto
 • OMAKOTITALO SEKÄ TERASSI, YLÖJÄRVI, HAAVISTO:  tilasuunnittelu, kiintokalusteet, kalusteet
 • RIVITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, LAADUNALUE: olohuone, huonekalut, tekstiilit, valaisimet

2007

 • PARITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, HIETASMÄKI:  wc x 2, kiintokalusteet

2006

 • OMAKOTITALO, SOMERO: keittiö, materiaalit ja tilasuunnittelu
 • OMAKOTITALO, SOMERO: wc, kalustesuunnittelu
 • PARITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, HIETASMÄKI:  takkahuone, lastenhuoneet, olohuone, makuuhuone, huonekalut, tekstiilit, stailaus
 • PARITALOHUONEISTO, YLÖJÄRVI, HIETASMÄKI:  keittiö, tilasuunnittelu, kiintokalusteet, materiaalit
 • KERROSTALOHUONEISTO, TURKU:  keittiö, tilasuunnittelu ja materiaalit

2005

 • OMAKOTITALO, SOMERO:  olohuone, takkahuone, makuuhuone, eteinen, porraskäytävä ja yläkerta, materiaalit, kiintokalusteet, tilasuunnittelu

2003

 • OMAKOTITALO, SOMERO:  wc, materiaalit ja kiintokalusteet

2002

 • OMAKOTITALO, SOMERO:  kuisti, materiaalit ja kiintokalusteet