Ammattitaitoinen sisustussuunnittelija hallitsee mittasuhteet, näkee tilan erilaiset mahdollisuudet. Sisustussuunnittelija Tampere, Marika Piekkala, Ylöjärvi, Pirkanmaa, Helsinki, Turku, Somero, Forssa, koko Suomi.

Ammattitaitoinen sisustussuunnittelija hallitsee mittasuhteet, näkee tilan erilaiset mahdollisuudet. Sisustussuunnittelija Tampere, Marika Piekkala, Ylöjärvi, Pirkanmaa, Helsinki, Turku, Somero, Forssa, koko Suomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marikan SisustusStudio, Marikan Piekkala, Sisustussuunnittelija Tampere, Ylöjärvi, Pirkanmaa

SISUSTUSSUUNNITTELU, MARIKAN SISUSTUSSTUDIO JA ASIAKAS

Ammattitaitoinen suunnittelija hallitsee mittasuhteet, näkee tilan erilaiset mahdollisuudet, yhdistellen asioita oikein saaden tilaan kerroksellisuutta, mielenkiintoa ja jännitettä. Suunnittelijalla on monipuolinen tuotetuntemus sekä kriittisessä, että hyvässä mielessä. Suunnittelija on luova ihminen ja ideoita on paljon. Niitä aina jalostetaan jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. Hyvä suunnittelija synnyttää luottamusta asiakkaan ja suunnittelijan välille. Kannattaa luottaa omaan mielikuvaan ja intuitioon. Itse suosittelen vahvasti, että henkilökemiamme toimii. Näin saadaan paras lopputulos ja pystytään puhumaan ihan kaikesta. Itse olen avoin, puhelias, nauravainen ja ystävieni sanoin hyvällä tapaa ”kupliva” nainen. Vuorovaikutus on tärkeintä suunnittelussa ja tunne, että molemmat ymmärtävät, sekä arvostavat toisiaan. Luottamus isossa ja pienessäkin projektissa on A & O. Mikään ei luo niin paljon turhautumista, kuin epäluottamus, molempien kannalta. Tärkein tunne on, että saat mitä haluat ja olette tulleet kuulluksi. Näin saadaan teidän näköiset tilat. Tiloja ei tehdä suunnittelijalle.

KOKENUT AMMATTILAINEN

Kokenut sisustussuunnittelija pystyy niputtamaan yksityiskohtaiset asiat isoksi kokonaisuudeksi. Tämä on juuri se asia, mikä saa yleensä ihmiset pyytämään apua suunnittelijalta. Yhtä tai kahta tilaa on helppo tehdä itse, mutta usein koko omakotitalon hahmotus häviää ison projektin kohdalla. Kun kaupasta löytyy kaikenlaista kivaa, niin punainen lanka häviää matkan varrella. Kun asioita pystyy katsomaan kuvien avulla, se helpottaa hahmottamista ja tekee päätöksistä joustavampia. Samalla pysytään paremmin aikataulussa. Tämä on myös yksi tärkeä osa-alue budjetin suhteen. Suunnittelijalla on myös iso vastuu ja pitää hallita kaikkia osa-alueita yhtä aikaa.Suunnittelijalla pitää olla tietotaito isosta osasta materiaaleja, halukkuus selvittää tiedot eri valmistajilta,jolla varmistetaan yhteensopivuus kaikessa. Suunnittelijalla pitää olla myös taito ja tieto valaistuksen eri osa-alueista ja eri tilanteisiin. Suunnittelija antaa realistisen tiedon käytännöllisyyden, toiminnallisuuden ja kestävyyden kannalta, myös varoitukset vääränlaisista asioista.

SISUSTUSSSUUNNITELMA

Suunnitelmaan kuuluu kaksi luonnosta ja viimeinen eli kolmas on suunnitelma, joten mitään päätöksiä ei tarvitse tehdä miettimättä asiaa monelta kannalta. Koska suurin ajatustyö jää suunnittelijalle, jää teille enemmän aikaa muihin asioihin. Suunnittelijan kautta saat myös ammattilaiset avuksesi tai hoitamaan kaiken. Luotettavilla ammattilaisilla varmistetaan, että lopputulos vastaa suunnitelmaa.

YLLÄTYKSET

Joskus purkutilanteessa voikin ilmentyä jotain yllättävää, silloin suunnittelija ottaa asiasta kopin ja mietitään yhdessä miten asia saadaan mahdollisemman hyvin ratkaistua. Tässäkin syystä on hyvä, että yhteistyö on saumatonta.Miten helppoa onkaan soittaa suunnittelijalle ja kysyä, mitä nyt tehdään? Ei kannata jäädä miettimään asiaa itsekseen ja murehtia, ettei lopputulos ollutkaan hyvä. Siksi kysyminen kannattaa aina ja voidaan saadakin tilalle vieläkin parempi ratkaisu, Me ei jäädä missään tilanteessa laakereille makaamaan, vaan ratkaistaan asiat tilanteeseen sopivalla ja mahdollisemman parhaalla tavalla.

Rakkaudella Marika
Marikan SisustusStudio