Valkeakosken isossa omakotitalossa halutaan päivitystä, mutta täysin 70-luvun talon henkeä kunnioittaen. Espanjalainen Terracotta laattalattia saa uutta pintaa. Uima-altaan turkoosi klinkkerilaatta saa jäädä. Tämähän on muutenkin taas muotia 😉 Allasosastoa on muutettu muutama vuosi sitten, mutta nyt päivitetään lisää. Pitkä kirsikan värinen vaneriseinä saa uuden värin ja rimotuksen kaveriksi.Tämän kruunaa vielä hienot taulut ja uudet seinävalot. Rimotusta laajennetaan vähän myös työhuoneen puolelle tuomaan ryhtiä ja lämpöä. Muuten iso työhuone saa vaan maalia pintaan ja uuden vinyylikorkkilattian. Se on paras ratkaisu tähän tilaan. Se on lämmin, toimii akustiikkanakin ja kestää allasosaston vieressä. Lisäksi se kestää myös ulkokengillä kävelyä, joka on myös yksi kriteeri tässä asiakasystävällisessä toimistossa. Uima-altaalta on myös näkymä suoraan järvelle, mutta hämärän suojiksi hommataan uudet verhot.
Erittäin tummat mahonkiset portaat saavat vaalean värin ja puolipanelit poistetaan. Seiniin tulee vaan kaunis harmahtava maali. Taitto-ovet vaihdetaan valkoisiin ja joitain arvokalusteita maalataan valkoiseksi. Näin saadaan aikaan harmoninen tila oleskeluun, kuin työntekoonkin. Yläkerrassa onkin sitten isompi remontti.
Valkeakosken 70-luvun omakotitalon yläkerran kokonaisvaltainen muutos.
Isoin osio remontissa osuu tänne yläkertaan. Me halutaan modernisoida asuntoa, mutta TÄYSIN 70-luvun henkeen. Siksi tammiovet ja erilaiset tammikalusteet ovat avainasemassa Artek-tyylin kanssa. Talossa on paljon taidetta, mikä pitää ottaa huomioon.Nyt asunnossa on tumma mahonginvärinen lankkukatto, joka vaihtuu vaaleaan rimakattoon. Punertavanruskea parketti vaihtuu myös tammen sävyyn. TV-huoneeseen tulee puusepän valmistama kirjahylly, tv-taso ja työtaso. Lisäksi kohteessa katsotaan uusia huonekaluja, sekä tekstiilejä. Mustat ristikko-ovet sopivat tänne paremmin kuin mikään muu vaihtoehto ja suihkuseinä on samaa tyyliä.
Lattian yhteydessä mietitään vesikiertoista lattialämmitystä vs. patterit. Isoin uudistus lämmityksen lisäksi on suihku/wc-tilan purkaminen kolmesta erillisestä
tilasta yhdeksi isoksi tilaksi ja kylpyamme vaihtuu suihkukaappiin. 
Toinen on väliseinän purkaminen tuulikaapista, jotta saadaan iso eteinen. Kaiken tämän kruunaa kaunis puutarhapiha ja olohuoneen suora näkymä järvelle.

Nyt kun ei ole kesämökin sesonkiaika, on paras aika suunnitella muutokset kevääseen. Näin päästään heti työntouhuun lumien sulaessa ja loppukesäksi nauttimaan saunomisesta ja oleskelusta. Tämä 70-luvulla valmistunut mökki saa uuden ilmeen kevennetyillä parruilla terassilla, sekä uudella pitkällä päätyikkunalla sohvan päällä. Myös olemassa olevat ikkunat suurennetaan oleskelutilassa. Ovetkin vaihdetaan lasioviksi, jotta saadaan kaikki maisema hyödyksi suoraan mökin sisälle. Tästä lähtien järven näkee suoraan myös saunan lauteille asti. Lisäksi mökissä uudistetaan pinnat ja valaistus. Kalusteista sohva ja pihalla oleva vanha keinu säilyi. Ruokailupöytä, pukutilan valopenkki / naulakko ja nojatuoli hankitaan uutena.

Kesää odotellessa jo. 😉
 
❤️Rakkaudella Marika Piekkala
Marikan SisustusStudio

Eteinen

TV-huone

Olohuone

Olohuone

Eteinen ja pieni wc

Makuuhuone

Makuuhuone

Vaatehuone

Iso wc ja suihkutila

Iso wc ja suihkutila

Vierashuone

Uima-allasosasto

Uima-allasosasto

Kesämökki

Kesämökki

Kesämökki

Kesämökki

Kesämökki

Kesämökki