Keskikerroksen aulaan haettiin kodikkuutta uudella verhoilutiilellä, uudella valaistuksella,, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Keskikerroksen aulaan haettiin kodikkuutta uudella verhoilutiilellä, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Keskikerroksen vierashuoneeseen haettiin kodikkuutta tapetilla, uudella valaistuksella, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Keskikerroksen kirjastotilaan haettiin kodikkuutta uudella tapetilla, uudella valaistuksella,, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Yläkerran olohuoneeseen haettiin kodikkuutta sävytyksellä, uudella valaistuksella, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Yläkerran olohuoneeseen haettiin kodikkuutta sävytyksellä, uudella valaistuksella, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere