Keskikerroksen aulaan haettiin kodikkuutta uudella verhoilutiilellä, uudella valaistuksella,, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun kotiin halutaan lisää viihtyisyyttä uusilla harkituilla pintamateriaaleilla… kaikki on nyt lähes valkoista, paitsi yläkerran parketti ja Paksun tv-taso. Myös uusia juttuja huonekaluilla ja epäsuoralla valaistuksella, sekä tekstiileillä…. Kodikkuutta … tyylikkyyttä ja helppoutta, myös ryhtiä. Kun väreilläkin on väliä… Poimintoja olemassa olevista huonekaluista ja lisäten paljon uutta… Alhaalla on musta-punainen värikäs punttisali. Keskikerros pyörii harmaan, sinisen ja kulta-keltaisen sävyissä.   

Ylhäällä lämpöisiä värejä. Ruosteen ja beigen eri sävyjä. Lämmintä ja vaaleaa. Murrettuja sävyjä paljon. Kolme kerrosta ja aina eri maailma. Silti yhtenäinen linja ja ryhtiä tuo musta.

Rakkaudella Marika

Keskikerroksen aulaan haettiin kodikkuutta uudella verhoilutiilellä, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Keskikerroksen vierashuoneeseen haettiin kodikkuutta tapetilla, uudella valaistuksella, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Keskikerroksen kirjastotilaan haettiin kodikkuutta uudella tapetilla, uudella valaistuksella,, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Yläkerran olohuoneeseen haettiin kodikkuutta sävytyksellä, uudella valaistuksella, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere.

Yläkerran olohuoneeseen haettiin kodikkuutta sävytyksellä, uudella valaistuksella, huonekaluilla ja tekstiileillä. Tällä hetkellä kaikki seinät ovat puhtaan valkoisia. Marikan SisustusStudio. Kohde Tampere