UUDEN AJAN KEITTIÖSUUNNITTELUA, MARIKAN SISUSTUSSTUDIO

1.Mittaan keittiösi tai muun kiintokaluste tarpeesi tilassasi. Otan itse mitat

2.Seuraava vaihe on, että piirrän sinulle täysin toiveitasi vastaavan kiintokalusteryhmän ja käydään yhdessä katsomassa kiintokaluste myymälässä materiaalit, jotka sopivat juuri teidän tilaanne. 

3.Hyväksytyn tarjouksen jälkeen, vuorossa on tarkistusmittaus, tuotteiden tilaus ja muutaman viikon päästä asennus

Muista myös, että ilman valaistusta, ei saada työtilaan tehokkuutta, tai ilman himmennystä, ei saada haluttua tunnelmaa. Joten ei tingitä valoista. Suomessa 70% vuoden ajasta on todella pimeää, joten valaistus on A-O 

Sitten alkaakin se uusi vaihe:

5.Haluatko lisäpalveluna kaapistojen loppusiivouksen?

6.Haluatko himojärjestelijän kotiisi, laittamaan kaikki tavarat tehokkaasti, käytännöllisesti ja kauniisti paikoilleen?

7.Haluatko, että lopuksi stailaan tilasi, kuin sisustuslehdissä tai telkkarissa, tai niin kuin myynti-ilmoituksissa? 

_______

Tämä kaikki on täysin mahdollista ja päätös on SINUN. Miksi palkata mielummin sisustussuunnittelija suunnittelemaan kiintokalusteesi? 

Sisustussuunnittelija perhehtyy ensin koko asunnon tunnelmaan, värimaailmaan, toimivuuteen ja tilaratkaisuihin. Suunnittelija ei koskaan tule suunnittelemaan vain pelkästään tilaamaasi kiintokalusteryhmää, vaan niputtaa kaikki asiat yhteen ja suunnittelee niiden pohjalta täydellisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiin. Myös erikoisratkaisut ovat tarvittaessa mahdollisia, jos asiakas haluaa saada myös uniikkeja ratkaisuja itselleen persoonasi ja vaihtoehdot huomioiden. 

Sisustussuunnittelija ei koskaan myy sinulle pelkästään tuotteita. Sisustussuunnittelija myy arkeen parempia ratkaisuja, järkevää tilasuunnittelua, käytännöllisiä juuri sinun elämääsi sopivia materiaaleja, lämmintä, kodikasta tunnelmaa, kauniita pintoja ja huolella harkittuja yksityiskohtia koko muun tilan asiat huomioiden. 

Yksinkertaisesti kaunista, tyylillä ja luonnollisuudella. Mukaan tarvitaan myös rohkeuttakin ja sitä rohkeutta yritän aina asiakkaille luoda, koska harvoin asiakas pettyy ollessaan rohkea. Usein ihminen pettyy, jos päätyy tavanomaisuuteen. Ole rohkea ja nauti elämästä.

Rakkaudella Marika
Marikan SisustusStudio

Sisustussuunnittelupalvelut: Marika Kiintokalustesuunnittelijana. Uuden ajan keittiösuunnittelua. Sisustussuunnittelija Tampere, Marika Piekkala, Pirkanmaa, koko Suomi

Sisustussuunnittelupalvelut: Marika Kiintokalustesuunnittelijana. Uuden ajan keittiösuunnittelua. Sisustussuunnittelija Tampere, Marika Piekkala, Pirkanmaa, koko Suomi